Home > Taka

Pasfoto van Taka

Taka

Laatst online: 4 uur geleden


'The more you trust the more you get hurt.'


| Kevin | 21 years | Fantasy | Writing | Reading |


The truth is I can find happiness in the smallest things.
That's why I'm a stronger person.


Embrace your dreams.
If you want to be a hero, you need to have dreams

We don't know what kind of people we truly are until the moment before our deaths.
As death comes to embrace you, you will realize what you are.


You never have to forgive me...
No matter what happens to you from here on out. I will always love you.


When I was a kid, I've always wanted to have wings.
You know, like an angel.you're gonna... live.
You'll be... my living legacy.
My honor, my dreams... they're yours now.It seems in the end...I'm not so terrible after all.


Wishes can come true.
But not if you just wait for miracles.
Miracles are things we make for ourselves.
Here, and now."There’s no such thing as miracles, only the inevitable and the accidental – and what we do. I’ve always believed that.

0 Quizzen ontworpen door Taka


Taka heeft nog geen quizzen ontworpen.

1 Story geschreven door Taka


Titel Woorden Chapters Aangepast
Hoe schrijf je een eigen fantasy boek? 7316 7 1 jaar geleden

1 Story waaraan Taka meewerkt

Titel Woorden Chapters Aangepast
De Q-Analisten 27942 21 11 maanden geleden

2 Polls ontworpen door Taka

Vraag Gedaan Aangepast
Welk personage is het best? 16 stemmen 1 jaar geleden
Over wat voor wereld vind jij het interessants om over te lezen? 1 stemmen 9 maanden geleden

5 Gedichten geschreven door Taka

Titel Gelezen Aangepast
Rising of a new day 180 keer 2 jaar geleden
Humanity is overrated 405 keer 3 jaar geleden
Missing you.. 612 keer 3 jaar geleden
I can't find the light... 326 keer 3 jaar geleden
Memories 282 keer 3 jaar geleden

Gastenboek van Taka

 1. Joszie
  Joszie 3 uur geleden

  Btw, ik zie Angel Beats, die heb ik toevallig net bijna af :Y)

 2. Joszie
  Joszie 3 uur geleden

  JA! Ushio lievvv ^^

 3. Valhalla
  Valhalla 4 uur geleden

  Ah, das echt balen. Ik hoop dat je je snel beter voelt en het gedoe snel beter wordt. *hug*

  Klopt, dat is erg jong. Maar als je alles op orde hebt, dus een stabiele relatie en een huis plus werk, moet het wel kunnen. Mijn moeder was 18 toen ze mij kreeg. Vaak willen kinderen van jonge moeders zelf ook vroeg kinderen, so.. here I am..
  Ja, voor mijn kinderen wil ik ook een goed leven, gezien ik en mijn broertjes en zusje dat niet hebben gehad. Mijn twee broertjes nog steeds niet, omdat ze bij mijn moeder en haar vriend wonen. Wat ik erg zielig voor ze vind, maar helaas kan ik niks voor ze doen..
  Ik wil de bruiloft niet te uitgebreid, maar wel met wat familie. Al lijkt het me echt heel eng, hihi. Ik vind 2016 iets mooier, dus wss stellen we het nog wel uit. En trouwen is vrij duur O:

  Gelukkig dat je het niet erg vindt. Ik ook totaal niet. (:

  De witte aardbeien smaakten erg goed. Moest ook wel voor de prijs dat ze waren bij de Spar. Maar ze zijn natuurlijk nog erg onbekend en veel mensen hebben van "wat een boer niet kent, eet hij niet", en laten het met liefde staan. Ik probeer graag dingen uit. (:

  Slaap lekker :3
  Hahah, eens een Takeru, altijd een Takeru. (:
  *patamon is cute*

 4. Valhalla
  Valhalla 5 uur geleden

  Ja, dat ken ik helaas wel. Nooit zo fijn om je zo te voelen.

  *ik weet niet waar ik last van heb vandaag, i'm sorry*

  Ik zou mijn tante aan de andere kant wel graag willen vragen hoe dat allemaal werkt, al denk ik dat het me ook bang kan maken, omdat die behandelingen vrij veel pijn doen. Maar ik hou het liever voor me dat ik zo met kinderen bezig ben. Ik wil al sinds mijn 16e graag een kindje (niet op die leeftijd natuurlijk, maar eerst was de bedoeling op mijn 20e te beginnen als ik een diploma had).I'd kill for a little family. Wachten zal inderdaad wel moeten, voor in ieder geval 2,5 jaar. Als ik bijna klaar ben met school, en de stages niet de zwaar zijn, kan ik vast wel alvast met IVF beginnen en het plannen dat ik na de examens beval. Soms is het vreselijk moeilijk om te wachten met kinderen. Als ik dan naar mijn andere tante kijk ben ik blij dat ik ze nog niet heb. Zij is veel te bezorgd en stel je voor als haar kind bijna valt. Ze zou ze graag vastbinden zodat ze niet kunnen vallen, denk ik. Gelukkig heb ik genoeg voorbeelden over hoe je geen goede ouder bent, mijn moeder is het grootste voorbeeld. Mannen gaan voor haar kinderen, zo ben ik tot mijn 11e al 9 keer verhuisd.. oh well.
  Maar ja, ik ga ook wachten met kinderen tot ik met mijn vriend samenwoon. En als alles goed gaat trouwen we dit jaar nog, ook al gaan we dan nog niet meteen samenwonen omdat ik naar school ga. Mogen we in ieder geval samen slapen bij mij thuis, hihi.
  Ik vertel weer teveel denk ik, als je me vervelend vindt moet je dat vooral zeggen XD Soms vertel ik teveel over mezelf en vaak schrikt dat anderen af.. zelfs "vrienden" ><


  Deze aardbeien soorten zijn al zo zoet dat je geen suiker nodig hebt (: Die grote uit spanje hebben geen eens smaak, dus die eet ik nooit. Sowieso zijn de kleinere lekkerder, naar mijn idee.

 5. Valhalla
  Valhalla 5 uur geleden

  Jammer dat je daar geen zin in hebt. Gelukkig vermaak je je thuis ook wel (:

  *o god, ik moet even zeiken over vandaag en eerder. was niet de bedoeling.. prepare, of kijk niet onder de spoiler (het is ook wel heel persoonlijk, maar het zit me al een paar dagen zo dwars en heb er met niemand echt over kunnen praten), ik hoef ook niet echt een reactie er op, maar moest het gewoon even kwijt. in het ljh topic zou ik toch alleen maar commentaar krijgen*

  In het begin vandaag was ik wel een beetje humeurig, omdat ik nogal jaloers (en geïrriteerd) ben op (om) mijn tante, gezien ze morgen een IVF behandeling heeft, en ik écht niet kan wachten om ook een kindje te krijgen. Al moet ik mijn kinderwens nog 3 jaar uitstellen omdat ik dit jaar als het goed gaat weer begin met school. Maar mijn tante stelt zich een beetje aan over die behandeling, dat ze het niet wil omdat het pijn doet enzo. Nou, als je een kindje wil heb je dat er toch wel voor over? Wacht maar op de bevalling, dat doet vast nóg meer zeer.. Still worth it for me.. Maar ik kan ook alleen maar kinderen krijgen via IVF, omdat ik een erfelijke ziekte heb die mijn kinderen echt niet mogen erven. Mijn tante kan gewoon geen kinderen krijgen met haar man, maar beide roken ze ook veel. Ik onderga het over een paar jaar dus vrijwillig, en zij doet zo moeilijk, wat ik niet kan uitstaan. (tussen mijn tante en mij zit maar 11 jaar, ik heb een erg jonge moeder)


  Ik heb het weekend eindelijk weer digimon gedaan, na een week niet spelen, en ben weer een paar levels hoger. ^^ Zelfs de burstmode (fucking side mega, dus heel zwak) van Gatomon (Ophanimon) unlocked. En we hebben weer veel digimon s2 gekeken (: Na deze gaan we sowieso Frontier (met de spirits is die toch?) kijken. Gezien de spirit evolutions nu ook beetje bij beetje in het spel komen. Zephyrmon en dat kleine ijsbeertje komen morgen/overmorgen ^^

  Verder heb ik bijzondere aardbeiensoorten gekocht en die geplant in potten, zodat de kat van de buren er niet in kan plassen (wat die bij mijn planten van vorig jaar wel deed, *#%^&#$#*, toen dus geen planten kunnen oogsten). Ik heb framberries (frambozen aardbeien kruising) en pineberries (witte aardbeien met ananas smaak).

Details

Kevin

Taka is offline

Konoha

21

Writing and Reading

lijst

Statistieken

3 jaar geleden

4 uur geleden

2 maanden 1 weken

9690 [24 uur]

0

4

2

5

0

7

56

909

82

2099

Share