Hij draaide me om. Daarna drukte hij zijn lippen op die van mij.
Het werd heviger. Hij tilde me op en nam me mee naar mijn slaapkamer. Hij legde me op bed maar onze lippen losten niet. De zoen werd nog heviger. Hij lag nu op me. We rolden om zodat ik boven hem lag.
Alec zijn hemd was ondertussen uit. We draaiden terug om. Alec had mijn slaapkleedje uit gedaan. Daarna haakte hij zijn vinger achter mijn slipje en trok het uit. Alec zijn broek lag ook al op de grond.
Daarna sloeg ik de lakens over ons heen.
De volgende morgen.
Ik lag tussen de armen van Alec. Alec bleef naar me zien. “Goedemorgen.” Zei Alec. Hij glimlachte naar me. “Oooh, goedemorgen. Wat is er gisterennacht allemaal gebeurt?” “We hebben onze eerste keer beleefd.” “Het was precies een droom.” “Nee, liefje, en als je me niet gelooft. Kijk dan maar is onder de lakens. We liggen naakt onder de lakens.” Hij gaf mee zoen op mijn voorhoofd. “Oei, en wat als Taylor ineens binnenkomt?” “Geloof, hij komt niet binnen.” “Ik zal me maar is gaan aankleden. Ik moet ontbijten. En trouwens moet jij niet jagen?” “Dat heb ik al gedaan, toen jij sliep.”

Hoofdstuk 21

Wat eventjes hier ga ik me omkleden zeg ik.
Zal ik mee gaan grijst Alec naar me. Eum... even denken grijns ik.
Ja je mag mee zeg ik en lach. Ik gooi de dekens van ons.
Ik sta nu naast Alec we draaien ons om naar elkaar.
Ik streel Alec over zijn borstkas. Alec legt zijn armen om me.
Alec druk me dichter tegen hem en kust me op mijn lippen.
De zoen gaat langzaam over op een tongzoen.
Ik beeindig de kus. We glimlachen naar elkaar.
Kom zeg ik tegen Alec en pak zijn hand.
Samen stappen we stil naar de badkamer.
Ik kijk nog eens op een kier op de gang. Niemand gelukkig.
Alec trekt me aan zijn arm mee. Wacht de deur moet opslot zeg ik.
Alec loopt er naartoe en doet de deur snel opslot.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen