Ik moet een krant maken voor nederlands, hiewr een stukje uit mijn forum, I hope you like it:

Waarom liegt, haat, bedriegt de mensheid? Dat vroeg ik me altijd af. Maar nu, als ik nu naar de wereld kijk, zie ik dat er altijd iets slechts en iets goeds moet zijn. Net zoals ying en yang, die kunnen niet zonder elkaar. Er moet altijd een goed en een kwaad zijn, dan is de wereld in evenwicht. Niet als er te veel kwaad en te veel goed is. Er zijn arme en rijke mensen, oude en jonge mensen. Het is allemaal een weegschaal. De wereld hoort in evenwicht te zijn. Maar verpest de mensheid het nu niet? Alle dure snufjes en overige luxe die veel energie kosten.
Gaat dat niet op in uitputting van de aarde?

Wat zou er zijn als er geen ziektes in de wereld zou zijn, als niemand dood zou gaan door ziektes en ongelukken die te voorzien zijn? Zou de wereld dan niet overbevolkt raken? Zou moeder natuur het wel aankunnen? Ik denk van niet.
Mensen gaan dood en mensen gaan leven, dat is iets, wat erbij hoort, ook het verdriet van de dierbaren, die rouwen over hun doode dierbaren.
Alles heeft een rede om te bestaan, ook de dingen waar je niet graag aan wil denken.

Heb je nog tips?

Reacties (1)

  • JckSparrow

    Nop, ik vind het wel nice ;D

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen