Ik ken ze nog niet zo lang, maar ze zijn nu al zoveel voor me gaan betekenen.
Foto
Al 3 concerten,
1 Huiskamerconcert.
Altijd gezellig met ze
Huiskamerconcert:
Vol spanning bleef ik die dagen afwachten tot het eindelijk 29 Januari was en ik ze weer zou zien. Ik met mijn spullen die ik die dag nodig zou hebben naar Carmen toe. Ik dacht alles bij me te hebben, maar nee hoor vergeet ik weer me Camera. Ik op m'n fiets naar huis racen en m'n Camera pakken en weer terug naar Carmen's huis. Ik net op tijd binnen, wij gelijk weer naar buiten om naar het station te rijden. Want kaarintjee mag natuurlijk deze dag niet missen Dus wij haar ophalen, en weer terug rijden. Wachten op Valerie en Anna en Kim. Toen hun er waren wat drinken en wachten op Carlijn. Toen kwam Carlijn ook en waren we wat met z'n allen aan het praten. En toen ging de bel dus ik en Carmen naar boven rennen om de deur voor Make it count te openen. Hun meteen Carmen feliciteren en hallo zeggen. en nja hun dus muziek spelen en beetje praten met z'n allen.
En toen kwam Steve ineens "Ja eigenlijk moet ik nog taart geven he." Dus Carmen "Hier naast zit de C1000" voor de grap, gingen we nog echt daar heen ook. En nouja dit is dus het filmpje:
youtube link
en nja dus wij terug, taart eten, praten, muziek spelen enz
En Sun ging by the way ook Carmen's gitaar stemmen, maar dat ging niet omdat dat ding zo oud was. hahah we hoorde hem gewoon kraken.
en nja heel de middag leuk enz en toen moesten ze weer terug naar Kampen.
Maar 't was echt zo leuk!
En nu, ga ik dus sparen voor Make it count ook op mijn verjaardag uit te nodigen

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen