Het was gewoon helemaal geweldig!
Ik kreeg zaterdag 26 maart een e-mail, waarin stond dat ik de volgende dag met Justin een Meet&Greet zou hebben. Ik schrok me rot en kreeg een halve hartverzakking, maar ik was blij! Ik heb drie rondjes om ons huis heen gerent (letterlijk) en daarna iedereen opgebeld. Toen ik mijn beste vriendin Anouk belde werd ik ook nog eens bijna doof omdat ook zij helemaal uitfreakte. Iniedergeval, de volgende dag, toen we bij het concert stonden te wachten om de bandjes op te halen, stonden al die fans tegen die glazen ramen aan te bonken en te gillen enzo. Dus ik blijf daar heel rustig staan, - zo ver ik dat kon - en wachtte geduldig tot ik het bandje kreeg. Ik en Anouk hadden ook een heel pakket voor hem gemaakt, met Nederlandse dingen erin. Zoals stroopwafels, drop, een brief, typisch Nederlands wc-papier (ja, mijn idee) en een mok met tulpen. Die moesten we jammer genoeg eerder afgeven, dus we weten niet of Justin wel echt alles gekregen heeft en hoe hij reageerde. Maar toen stonden we in de rij, bijna helemaal vooraan (er waren nog 3 andere groepjes voor ons) en ik kon hem al zien staan, dus ik echt denken van: "Omg, daar staat ie!" en allemaal kijken enzo. Nog steeds heeeel zenuwachtig. Tot ik over de drempel stapte en naar hem toe liep. Ineens was ik al mijn zenuwen kwijt en voelde ik me best op mijn gemak! Draait hij zich naar me om en kijkt me glimlachend aan. Dus ik terug glimlachen en naast hem gaan staan, begint hij tegen me te praten!! "Hi, how are you?" vroeg hij, en ik dacht meteen weer van: "omg omg omg." Dus ik kijk hem weer aan, zie dat hij helemaal niet zoveel groter als mij is (kleiner als Anouk en die is 1.73 m) en praat weer terug. Slaat hij zijn arm om mijn middel, trekt me tegen zich aan en pakt me bij mijn heup! IEEEEP! Anyways, toen kwam er zo'n hele stomme chagrijnige bodyguard aan (nee, niet Kenny, maar die heb ik wel gezien) en zei dat ik aan de andere kant moest gaan staan, omdat er nog twee meisjes bij moesten. Dus ik kei pissig naast Anouk gaan staan, en lachen voor de foto. Begint Anouk na de foto tegen hem te praten, en vraagt of ik op het podium mocht met One Less Lonely Girl. Draait hij zich weer om naar Anouk (we mochten eigenlijk niet eens met hem praten, aangezien het maar een foto Meet&Greet was) maar toch, hij praatte gewoon doodleuk terug. "Oh, I'm so sorry but I can't say yes, because it's not up to me to pick someone, the crew does that. But if I could, I would say yes," En op dat moment smolt ik. Hij keek echt zo zielig! Dus ik antwoorden dat het niet erg is, hij weer glimlachen en toen werden we de deur uit geduwt door een bodyguard. Staan we op de gang achter het kamertje waar Justin staat, zegt Anouk: "Omg Iris! Nooit gedacht dat ik dit zou zeggen, maar hij is zooooo knap!" Dus, nieuwe Belieber erbij. En Anouk doorratelen dat hij me nakeek en de hele tijd naar mij keek terwijl hij met Anouk praatte enzo (niet dat ik het geloof maar hé, ik hoop het) lopen we naar buiten, heb ik opeens door dat ik een enorme inkijk heb. Ja, blunder! Anyways, ik heb het beste er maar van gemaakt, door te vertellen dat dé Justin Bieber in mijn shirt heeft gekeken (wat hij waarschijnlijk wel gedaan heeft, omdat hij nou eenmaal een jongen is en ik kleiner ben als hij. Dat was btw wel toen ik nog naast hem stond.) And that was the story of me and my Meet&Greet with Justin Bieber.

Foto kan je hier bekijken. (De blonde ben ik en niet op mijn stomme glimlach letten want ik wist niet meer hoe ik moest lachen, ha ha!)

En nog sorry voor het slecht taal- en typgebruik, ik word nogal enthousiast als ik dingen moet vertellen die ik geweldig vond x)
Xxx

Reacties (3)

 • Hisdoll

  ah, ik ben zo jaloers! Was ik jou maar!

  9 jaar geleden
 • 10812

  omg , zo jaloers,
  fadkfjadjakjlajlk

  but i'm happy for ya.

  9 jaar geleden
 • Player

  I'm so facking jealous. Het is echt mijn droom om hem te ontmoeten, gosh. Ik ben wel blij voor je. <3

  ps; waarmee heb je die meet & greet gewonnen?

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen