hey guys I'm in amiricaxD en in dit blog zet ik alles wat ik doe hierxD
dag1 24 juni het vliegtuig
vandaag moesten we al vroeg op om 8 uur al ik was nog best moe natuurlijk (duh slaap bijna nooit voor 12enxD) en moest een beetje opschieten jammer genoeg mag ik Lappie (mijn laptop) niet me nemen omdat ik vergeten was te zeggen dat ik die mee wou (people it's Lappie she is one of my baby's you cant thinking i wil leave her home she could be.... i don't wanna think about it(huil)) gelukig mocht IPod wel me (my other baby) maar we moesten dus om tien uur weg en waare om surprise surprise om kwart voor 11 op Schiphol waar we dus moesten in chekken om ik heb geen vlouw idee maar we waren veel en veel ste vroeg het vliegtuig ging pas om 2:15 en na het inchekken heb je zo een leuk gebiet waar je geen btw betaaldxD heb daar een tas gekochtxD niet echt iets anders gedaan maar och nu het leukste van de reis (dus niet het is zo saai dat je in slaap valt wacht heb ik ook gedaanxD) het vliegen in het vliegtuig heb voor de lol even was convedense van andere de kop in geslagen bij memorixD had alle hiscores verbeterd met de helft van de tijdxD (hoe kunnen mensen zo slecht zijn in dat spel het is zo simpelxD 8 min op hard schaam je dood kom ik er aan met mijn lullige 3:23xD)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen