het begon allemaal op mijn 1ste jaar van mijn leven ik was bijna verdronken mijn moeder had me gered.en toen is er een hele tijd niks gebeurd.een paar jaar later overleed mijn oma en dat deed en doet me nog steeds veel pijn,na de dood van mijn oma ging het steeds slechter met me.ik kreeg steeds ruzie met mijn ouders en ik liep de hele tijd weg,op een ochtend tussen 11 en 12 was ik weer weggelopen ik ben 46 uur vermist geweest mijn moeder had me gevonden en ik werdt naar huis meegenomen ik moest naar boven en ging slapen op een gegeven moment werdt ik geroepen door mijn stiefvader. toen ik in de woonkamer kwam zat er een vaag wijf dat ik niet kende ik wou dat dat zo was gebleven maar ik werdt voor 6 weken uit huis gezet om rustig te owrden enzow toen kreeg ik nog een kans thuis maar volgens mijn ouders ging het niet goed en ze wouden me weer weghebben ik was het daar niet mee eens en toen bleef ik nog ongeveer een week thuis op een dag op school werdt ik opgehaald om naar die internaat te gaan ik was zo pissig dat ik leraren iemand van de gemeente heb geslagen maarja ik werdt dus toch uit huis gezet en ik ben niet meer teruggekomen tot een tijdje geleden het gaat nu wel beter tussen mijn ouders en mij ik zie ze alleen in het weekend doordeweeks ben ik bij een internaat maar nog steeds gaat het niet goed ik wordt door iedereen uitgemaakt voor homo en dat zoort dingen mijn ouders kunnen me niet helpen die zitten in lelystad en ik mag maar een keer in de week bellen ik moet naar de dokter toe voor een test op van alles en nog wat mensen op het internaat willen alleen maar de baas in huis spelen en vechten.

dat was het weer voor nu de volgende keer weer meer srry dat het in delen is maar ik kan maar heel kort op de computer mag niet zow lang
doei

Reacties (4)

 • Labello

  Jup..
  ik weet niet wil niet lullig doen ofzo.
  Maar dit klinkt echt heel erg aandachtvragend en het klinkt als een hele goede inleiding voor een verhaal.
  Ook omdat je erbij zet dat het in delen komt.
  Sick...
  Naj
  wel erg voor je als het echt is en ik hoop dat je de aandacht krijgt die je wilt:D

  Succes
  Snel verder(baby)

  9 jaar geleden
 • Sensible

  Zo erg..
  Oh, die mensen die je homo noemen, ik zou ze zo graag... slaan gvd.. o.O

  Stertke!

  1 decennium geleden
 • Superhero

  Dat zuigt ..
  Dude ,, let maar niet op mij ,, alles wat ik typ is raar ,, omdat IK het typ fseu , Maar sterke..
  Ofzoiets..
  Was je dan niet kwaad op je Ma fseu?

  1 decennium geleden
 • DutchAngel

  Omg wat zwaar!!!
  Ik zou zo graag willen dat ik iets voor je kon doen om te helpen ofzo. Echt sterkte!!!(flower)
  xoxo

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen