Oke, Q.E.T members, (lololol)
Dit is wat ik zometeen bij mijn stories ga zetten.


Sweet Readertjes,
-Wingapo
-Smoke
-Cliffhanger
-ShutURmouth
-Uneventful

Gaan samen een story schrijven, jawel jawel.
En er is nog plek voor 1 schrijver. Omdat we vinden dat iedereen een kans moet krijgen, mogen al onze lezers meedoen aan de volgende contest,

Contest.
Het is heel simpel, hieronder vind je een stuk tekst. Wat jij moet doen is de tekst lezen, en het aanvullen (verder schrijven) in max. 500 woorden. Als je dit hebt gedaan stuur je het naar mij in een PB.
Van al mijn inzendingen kies ik de 2 best geschreven/origineelste uit, en die gaan naar de 'finale'. Daar laten we (Wingapo, Smoke, cliffhanger, uneventful, shuturmouth) allemaal onze twee beste ingezonden stukken zien en kiezen we samen de beste uit, en die mag onze Quizlet Elite Team joinen! Met uiteraard toegang tot het Q.E.T profiel :Y)

De tekst:
Verontwaardigd keek ik haar aan. 'Maar.. Ik kán het hem niet vertellen!' Begon ik met wilde handgebaren. Haar blik snoerde me de mond en ik sloeg mijn ogen beschaamd neer. Ze zette een hand in haar zij en kwam dreigend voor me staan met ogen die vuur spuwden. 'Luister meid, je hebt het er zelf naar gemaakt. Ik ben je achterbakse spelletjes zat, en ik laat hem écht niet nog langer in jouw leugentjes geloven.' zei ze en haalde haar schouders op. ' Je hebt tot morgen de tijd om mijn broer te vertellen dat je met zijn beste vriend bent vreemdgegaan, of ik doe het zélf' siste ze. Ze wierp me nog een kille blik en draaide zich om waarna ze wegbeende. Paniekerig keek ik om me heen, wat moest ik doen? Mijn ogen schoten over de donkere steeg en ik verstijfde toen ik een donker figuur zag. Ik snakte naar adem toen er een straaltje maanlicht op zijn gezicht scheen en ik herkende wie er de hele tijd achter me had gestaan en me nu wit weggetrokken aankeek..


SUCCES!
xoxo
ShutURmouth
Organisator Q.E.T

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen