Hallo collega’s!

Voordat ik begin, laat me eerst even dit zeggen: ik wil echt niet als een bitch overkomen. Maar ik wil toch dit echt even van mijn hart hebben.
Mijn voorspellende gaven zeggen, dat als het zo doorgaat, het niet goed zal gaan aflopen. We hebben een duidelijke (strenge maar rechtvaardige) baas nodig die de zaakjes op orde zal houden. Want zoals bij de vergadering van vandaag, ging het de mist in. Er was geen duidelijkheid en we schoten niet veel op. Iets wat zonde is, want we zijn echt een topteam bij elkaar! Kijk, ik begrijp het dat je niet altijd alles op tijd af kunt krijgen, en niet altijd bij een vergadering kunt zijn. Maar ik wel hoop ik dat iedereen zich hier echt goed voor inzet. Ik vind dit namelijk een super gaaf idee en ik wil er ook echt wat van maken. Goed, dat was de preek.
Ik heb een poll gemaakt over de achternamen voor de dames. In de vergadering hebben we een paar namen bedacht en die staan in de poll. Graag stemmen dus!
KLIK
En de vergadering voor aanstaande woensdag komt niet voor iedereen uit. Het lijkt me dus handig om een andere datum te prikken.
Nog veel succes met de inzending beoordelen voor de wedstrijd!

Xx Wingapo

Reacties (1)

  • Malachite

    Al tijdje niets gehoord en ik snap niets van dat msn gebeuren. HELP!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen