Heey mensen!

Ik heb een tijd geen blogs meer geschreven, maar ik was op vakantie, en daarnaast ben ik altijd nog heel erg lui. Vandaag las ik een blog van iemand anders (die is btw niet te vinden op quizlet). En normaal ben ik niet zo'n afkraker (uhh... Jawel Jo >.>) maar de schrijver stelde zich nogal aan. Alles aan die blog was zo onlogisch. Ze sprak erover dat haar leven een hel is, maar ze overdrijft alles overduidelijk. Even een voorbeeld. Ze had het gevoel dat ze ging flauwvallen. Wat doet ze? Ze belt haar ex, die haar haat... Juistem...:8Maar haar leven is een echte hel, vind ze zelf. Nou wil ik niet moeilijk doen, maar mijn leven is minstens net zo erg. Naast de problemen die spelen hier thuis, wordt de derde klas werkelijk dodelijk. Er zitten enorme pestkoppen in mijn nieuwe klas, ik ben gescheiden van al mijn vrienden behalve Maxime, mjin mentor is streng en heeft "bepaalde" ogen zodat ik hemniet durf aan te kijken:Xen van mijn andere leraren is minstens de helft meer dan vervelend. Is het Coornhert Gymnasiu nou zo'n enorme ballenschool of ligt dat gewoon aan mij?
En, mijn lieve vrienden (jugh dat klinkt stom), ik beloof jullie 1 ding: Deze meid heeft geen vriendje tot en met het vijfde jaar. Geez, ik wil die onzin echt niet meer. Mijn hele leven is mijn motto al dat je jezelf moet blijven, no matter what, komt er een vriendje bij, ben ik bijna mezelf niet meer. Ik ben blij dat ie me nu haat. Zal ik hem bellen als ik flauwval?xD
Nou, ik stop weer voor vandaag, en ik zal ervoor zorgen dat er in het nieuwe schooljaar meer blogs komen, als jullie meer lezers kunnen regelen! PLease ik wil ze!(flower)

Oké, stuur deze blog door, doe hem in de spotlight, gebruik hem als bureaubladachtergrond of voer hem aan je hond, mij maakt het niet uit, en laat in reacties achter hoe jij over school denkt.

Tot dan, Doeiiii!!(doeg)

Reacties (3)

 • BombaaBunny

  Hihi
  Zo'n erge pestkop ben ik niet hoor(A)
  Mentor is wel eng:O

  8 jaar geleden
 • WizzleMcFuzz

  School is Naar...

  8 jaar geleden
 • Blight

  tjaaaa school=(6)
  en nog ff een bedankje voor het geweldige meisje dat die blog heeft gevonden op internet?:)
  (H)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen