Jaja mensen,
dit is dus ff een korte samenvatting van wat er allemaal in de tussentijd gebeurd is dat ik niet op Q heb gezeten. Ik weet niet eens meer wanneer ik nou eigenlijk voor 't laatst serieus op Q online ben geweest maargoed ×D Volgens mij was dat 4 maanden geleden ofzo? =o
Nou goed...
Ik ben dus naar een aantal festivals gegaan, en keihard elke maandagavond wezen chillen @ wantij omdat dat gewoon awesome is n_n Er zijn daar een aantal rare dingen gebeurd, maargoed. wanneer ook niet? =]
Ik ga daar verder maar niks over vertellen voordat jullie heel raar over mij gaan denken ofzo (A) Wat je misschien al doet maargoed... ._.
EN !!!
Ik ben naar een aantal verjaardagen geweest ofzo? ×D
En ik ben dus over naar 4 HAVO, yaay =D
Nu nog hopen dat ik wel bij Anouk in de klas kom anders ga ik het schooljaar wss niet overleven T-T
En misschien denk je nu wel van: wtf? wie is Anouk? D:
Maar dat is dus een heel goede vriendin van mij die niet op Q zit... ×D
En nu heb ik een beetje geen inspiratie meer ofzo? ._.
Serieus, ik kan al een hele tijd niet meer helder denken ofso? O.o
hahaha, maargoed
OJAAA
ik was ook op vakantie geweest in Engeland =D
Dat was wel awesome =]
en vorige week ben ik naar Vlieland geweest
rotweer gehad, maar 't was wel leuk n_n
en wth? Q ging net een beetje soortvan chrashen D:
Maar hij doet gelukkig alweer normaal
Verder heb ik een paar aardige/awesome/geniale mensjes ontmoet n_n
en nu ga ik stoppen ^^
DOEIII :3
<3

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen