Een jongen belt zijn vriendin. JONGEN: heey schat . MEISJE: hoii . JONGEN: gaat het ? MEISJE: ik wil wat vragen JONGEN: vraag maar raak .x MEISJE: hou je wel echt van me? JONGEN: ja tuurlijk , je bent me enige ! MEISJE: ohh , oke , JONGEN: gaat het echt ? MEISJE: ja . Ik moet gaan , doeg. *hangt op*

De volgende dag belt hetzelfde meisje haar vriend. JONGEN: heey , babe , hoe gaat het dan ? MEISJE: goed , maar ik vraag je opnieuw wat . JONGEN: Is goed. MEISJE: zou je een kogel voor me vangen ? JONGEN : ik zou dat echt wel dien , ik zou er 100 voor je vangen. MEISJE: oh oke , ik gaa , doeg xx

Daarna belt het meisje de jongen alweer .
JONGEN: Schat , watsapp ? MEISJE: nee , alles chill , maar ik heb een aller laatste vraag. JONGEN: als je zegt dat alles goed gaat. MEISJE: Alles gaat goed. (...) Zoe je voor me sterven? JONGEN: ja tuurlijk , meisje , ik doe alles voor je . Wat je wilt . MEISJE: Echt ? JONGEN: ja . MEISJE: Oke , loveyouu .

Drie dagen later belt het meisje weer. MEISJE: heey , iik maak het uit. JONGEN: WAT ? WAAROM?wat heb ik verkeerd gedaan dan ? MEISJE: ik hou ook van jou . *hangt weer op*

Een paar dagen later wordt de jongen gebeld met het bericht dat hij onmiddelijk naar het ziekenhuis moet komen , kamer 9 , etage 1. De jongen fietst er zo snel mogelijk heen , en smijt kamerdeur 9 open . Daar ligt het meisje , met alkemaal slangetjes en dokters om haar heen . De jongen schrikt , en vraagt: Wat is er ? Wat? MEISJE: *huilt* ik heb kanker, ongeneeslijk , ik heb nog maar heel kort te leven , dus ik maakte het uit , om je minder te kwetsen. *jongen valt huilend naast haar bed neer* JONGEN: ik blijf van je houden , wat er ook gebeurd.

Een uur later zit hij thuis , op zijn kamer .

Die nachht sterft het meisje . De volgende ochtend wordt de jongen dood gevonden in zijn kamer . Pistool in zijn linkerhand , een briefje in zijn rechterhand , waarop staat ;;

ik hou van haar , en ik ben voor haar gestorven , net zoals zij voor mij deed .

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here