Vroeg opstaan, stiekem haat ik dat. Gewoon omdat je dan nog lekker warm in je bed ligt, dan wordt je eruit geroepen (tenminste, ik wel) en dan kom je in de koude werkelijkheid.
Waarom ik vroeg op moest staan? We gingen met z´n allen naar museum Boerhaave in Leiden. Niet dat ik museums leuk vind ofzo. Maar ach, anders zou ik toch alleen maar achter de computer zitten. Of schrijven. Of lezen. Of de konijnen voeren/lezen.
De bus ging vroeger dan stond op internet, dus we moesten rennen om de bus te halen. Dat was bijna gênant, want mijn rugzak viel bijna van mijn schouder af. Dat soort dingen had ik altijd wanneer het juist NIET moet!
In de bus was het niet zo heel druk gelukkig. Maar de reis duurde lang, dus ik had er al snel genoeg van. Eerst naar Schiphol.
Toen we daar waren, moesten we een uur wachten! Eerst geloofde ik het bord niet, maar het stond er toch echt....
Dan maar wachten, dachten wij, dus ik plof op een stenen bankje neer. Doe dat nooit, geloof me, dat is best wel pijnlijk. Gelukkig had ik mijn nieuwe koptelefoon meegenomen. Muziek is nooit misplaatst! Vogels voeren is ook wel grappig....
Na een uur kwam de bus. Gelukkig waren we nu wel optijd. Hihi. Het zou toch wel beschamend zijn geweest als we deze ook bijna gemist hadden!
Nog een hele lange reis naar Leiden (opzich valt het wel mee hoor, maar je kan nogal weinig doen in een bus als je vergeten bent papier ofzo mee te nemen)
Op de Korte Mare (hihi, sorry musicsmylife het is nog steeds toevallig. Doet me denken aan Het RMO....) stapten we uit. Het was niet lang lopen naar het museum, gelukkig.
Het museum was vrij makkelijk te herkennen door de vlaggen en tekst enzo.
Het museum is wel oké, behalve de bloederige dingen (anatomie enzo) dus gelukkig was er een kindertentoonstelling (wel t/m 12 jaar:$) waar ik in kon schuilen. Lol.
Ik voelde me wel heel ongemakkelijk door het personeel dat al die schilderijen en dingen stonden te ´bewaken´. Ik werd er helemaal kriegel van.
Na een tijdje ontsnapten we het museum. Weer een lange reis terug. Zucht. Ik moet zeggen, het museum bied wel enig vermaak, maar ik zou er niet nog een keer heen gaan. Alles staat nog vers in mijn geheugen. Brrr. Ik denk dat ik pretparken leuker vind, haha ;D

Nu ben ik bij mijn vader en zit achter de computer. Hoe levenloooz.

x

Reacties (1)

  • Medb

    HahaxD
    Ik ga over twee weken naar Europa-park ! 8D

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen