There was a girl who was playing in the park when she saw a picture in the bush. Since that day, she kept it, find it, but seen nothing until she get married. Her husband asked her who is the little boy on her wallet. The girl answered: 'MY FIRST LOVE' Than the boy smiled and said:' I LOST THIS PICTURE WHEN I WAS 9 YEARS OLD'


Mijn naam is Heidi...Ik ben nog maar drie. Mijn ogen zijn opgezwollen. Ik kan niet zien. Ik zal wel dom zijn. Ik zal wel slecht zijn. Wat anders. Zou mijn papa zo boos hebben gemaakt?. Ik zou willen wensen dat ik beter was. Ik wens dat ik niet zo lelijk was. Misschien zou mijn mama. Me misschien nog willen knuffelen. Ik kan niet spreken. Ik kan niks fout doen. Anders wordt ik opgesloten. De hele dag. Als ik wakker wordt ben ik alleen. Het huis is donker. Mijn ouders zijn niet thuis. Wanneer mijn mama wel komt. Probeer ik lief te zijn. Misschien krijg ik vanavond dan maar 1 klap. Maak geen geluid. Ik hoorde net een geluid. Mijn papa is terug van charlie’s bar. Ik hoor hem vloeken. Het is mijn naam die hij roept. Ik druk mezelf tegen de muur. Ik probeer me te verstoppen. Van zijn kwade ogen. Ik ben zo bang nu. Ik begin met huilen. Hij vindt me huilend. En hij schreeuwt lelijke woorden. Hij zegt dat het mijn fout is.... Dat hij lijdt op zijn werk. Hij slaat en schopt me. Ik bevrijd me eindelijk. En ik ren naar de deur. Hij heeft hem al op slot gedaan. Ik rol me op tot een bal. Hij pakt me op en gooit me. Tegen de harde muur aan. Ik val op de grond. Met mijn botten bijna gebroken. Maar mijn papa gaat door. Nog meer slechte woorden. Worden er gesproken. Ik schreeuw HET SPIJT ME!!!. Zijn gezicht is verdraait. In aanzienlijke haat. Van het kwetsen en de pijn. Opnieuw en opnieuw. O God alstublieft heb medelijden. Plotseling stopt hij. En loopt richting de deur. Terwijl ik daar lig onbeweeglijk. Gespreid over de vloer. Mijn naam was Heidi. Ik was nog maar drie ...Vanavond heeft mijn papa mij VERMOORD. Dit was Heidi.
Nu heb je 2 keuzes:
1) Zet dit verhaal ook Op je profiel of stuur het door, om iedereen wakker te maken voor kindermishandeling!
2) Doe alsof het je niet raakt en ga gewoon weg, laat de kinderen stikken, de toekomst van morgen.....


SYMPTOMS WHEN YOU ARE IN LOVE.
1. You like listening lovesongs.
2. You get stopped where you see the name of your beloved.
3. You won't get angry when your friends tease you.
4. You walk slowly on the road.
6. You're like rainy season.
7. You like to see the nature.
8. You will think of her/him while reading this.
9. You will not notice that the 5th point is missing.
10. You check above to confirm that.
11. Now you're smiling.
Copy and paste this to your profile and tell them how they can know if they're in love..


Als tekenaar, is er niets mooiers dan een leeg vel papier. Je kan tekenen wat je wilt om jouw kunstwerk te maken.
Als leven een leeg vel papier zou zijn, zou je dus kunnen tekenen wat je wilt. Eventueel gum je hier en daar wat uit of maak je een klein foutje, maar het zal een mooie tekening worden. Toch?
Nee. Al voordat we geboren waren is de schets van onze tekeningen gemaakt. Je moet naar school, je moet werken, pensioen, dood. Hoe kan je ooit een kunstwerk maken van een tekening die niet van jou is? Zet dit op je profiel als je zelf wilt tekenen...


Ik heb echt geen tijd om te leren. Een jaar heeft 365 dagen om te leren. Trek daar 52 zondagen vanaf, dan zijn er nog 313 dagen. Tijdens het jaar zijn er 50 dagen waarop het te warm of te koud is om te kunnen studeren. Dus zijn er nog 263 dagen. We slapen 8 uren per dag, dat zijn 123 dagen per jaar. Dus hebben we nog 141 dagen. Als we 1 uur per dag mogen doen waar we zin in hebben, zijn dat nog eens 15 dagen per jaar minder en blijven er dus nog 126 over. Per dag verspillen we 2 uur tijd aan eten en drinken, dat zijn 30 dagen per jaar dus blijven er nog 96 dagen over. We besteden per dag 1 uur tijd aan praten met vrienden en familie, dat zijn 15 dagen totaal, dus resten er nog 81. Overig schoolwerk neemt 35 dagen van ons dus blijven er nog 46 dagen over. Trek daar nog eens 40 dagen vakantie vanaf, dan blijven er nog 6 dagen over. Je bent minstens 3 dagen ziek, dus heb je slechts 3 dagen over om te studeren. Als je dan nog 2 dagen per jaar weggaat, blijft er slechts 1 DAG over, en deze dag is je verjaardag!! Doe mee met staken op minder huiswerk, kopieer dit bericht dan op je profiel.


Wij meiden; Lopen tijdens het tandenpoetsen door het huis. We lezen de shampoo flessen onder de douche. We lachen om onze eigen grappen voordat we ze verteld hebben. We hebben geen horloge nodig, we hebben een GSM. We kunnen een zin 10x lezen, zonder het te snappen. We duwen tegen deuren waarop met dikke vette letters TREKKEN staat. We vragen: "wat" ?? terwijl we alles verstaan hebben! We kijken 10x per dag in de koelkast, zonder iets te eten. We kunnen 10x dezelfde film kijken. We moeten onze GSM bellen, om hem te vinden. We kunnen op de klok kijken, zonder daarna te weten hoe laat het is. We staan in de supermarkt voor de koeling, en weten niet meer wat we gingen kopen. We draaien ons hoofdkussen om, zodat we op de koele kant kunnen liggen. We zetten onze wekker eerder, om langer te kunnen blijven liggen. Als we ’s avonds naar bed gaan, tellen we hoeveel uur we nog kunnen slapen. Kopiëer dit in je status als je dit ook herkent.


No pen = no notes
No notes = no study
No study = fail
Fail = No diploma
No diploma = no work
No work = no money
No money = no food
No food = skinny
Skinny = ugly
Ugly = no love
No love = no marriage
No marriage = No children
No children = alone
Alone = depression
Depression = sickness
Sickness = death.
Lesson: Do not lose your pen, you will die.


Stelchs 77% van de msenen kan dit leezn:
Vlgones een oznrdeeok op een Eglnese uvinrietsiet mkaat het neit uit in wlkee vloogdre de ltteers in een wrood saatn,het einge wat blegnaijrk is is dat de eretse en de ltaatse ltteer op de jiutse patals saatn. De rset van de ltteers mgoen wllikueirg gpletaast wdoren en je knut vrelvogens gwoeon lzeen wat er saatt. Dit kmot odmat we neit ekle ltteer op zcih lzeen maar het wrood als gheeel.
Als je het kan lzeen zet het in je pfeirol


Een onderwijzeres in New York onderwees haar klas over de gevolgen van pesten. Ze gaf hen de volgende opdracht. Ze gaf alle kinderen in de klas een stuk papier en zei hen het te verfomfaaien, het te verkreukelen, er een prop van te maken, het op de grond te gooien en er op te stampen. Kortom er echt een puinhoop van te maken, maar het niet te verscheuren. De kinderen vonden dat wel een leuke opdracht en deden hun best het blad zo veel mogelijk te verkreukelen. Toen kregen ze de opdracht om het papier voorzichtig weer open te vouwen, zodat het niet scheurde en het weer glad te strijken. Ze liet hen zien hoe vol littekens en vuil het papier was geworden. Toen zei ze de klas dat ze het papier moesten zeggen dat het hen speet dat ze het zo verkreukeld hadden. Maar hoe vaak ze ook zeiden dat het hen speet en hoe ze hun best ook deden om de kreukels weer uit het papier te halen, het lukte hen niet om het blad in de vorige gladde staat terug te krijgen. Ze wees haar leerlingen op alle littekens die ze achterlieten. En dat die littekens nooit meer zullen verdwijnen, hoe hard ze ook probeerden ze te repareren. Dat is wat er gebeurt als een kind een ander kind pest. Je kan zeggen dat het je spijt, je kan proberen het weer goed te maken, maar de littekens zijn er en die blijven. Mensen van 80 kunnen nu nog navertellen hoe ze op de lagere school gepest werden. De kreukels gingen er niet meer uit. De gezichten van de kinderen in de klas vertelden haar dat haar boodschap was overgekomen.


Loena leerde me om mezelf te zijn.

Fred en George leerden me om grappig te zijn in duistere tijden.

Perkamentus leerde me om altijd mijn verstand te houden.

De Wemel Family leerde me om van elkaar te houden, ook al heb je niet veel geld.

Sneep leerde me om altijd van iemand te houden, ook al is die dood.

Ginny leerde me om nooit op te geven, nooit.


9966699999966699999966699966669996699999996699666996699
9966999999996999999996666996699666699666996699666996699
9966699999999999999966666699996666699666996699666996699
9966666999999999999666666669966666699666996699666996699
9966666669999999966666666669966666699666996699666996699
9966666666699996666666666669966666699666996699666996666­
9966666666669966666666666669966666699999996699999996699

1) Selecteer de nummers

2) Druk ctrl f en de nummers worden grijzig

3) Laat ctrl f los type 99 en kijk wat er gebeurt (:


Zie je die jongen die zijn huiswerk maakt? Hij kon het gisterenavond niet doen omdat hij te druk was zijn beste vriend over te halen geen zelfmoord te plegen.
Zie je dat meisje met teveel make-up? Ze is onzeker, ze moet zich mooi voelen.
Zie je hem, degene die elke dag lange mouwen draagt? Hij bedekt zijn littekens.
Zie je haar, met goedkope kleren? Haar familie kan bijna geen eten kopen, laat staan merkkleding.
Zie je dat meisje die lacht om elk klein ding? Ze huilt zichzelf in slaap, elke nacht.
Vraag je je af waarom ze nooit vrienden thuis meebrengt? Omdat ze bang is dat haar vader dronken is, zoals altijd.
Zie je de jongen/meisje waar iedereen naartoe gaat voor advies? Hij/zij wenst dat iemand hem/haar advies kon geven.
Zie je het meisje dat nooit lunch mee brengt? Ze is verafschuwd van haar eigen lichaam.
Zie je haar, met haar dunne buik? Ze gaat naar de badkamer en dwingt zichzelf om over te geven, zodat ze zo dun kan blijven.
Zie je die jongen die op zijn nagels bijt? Hij heeft kanker en denkt over hoeveel tijd hij nog te leven heeft.
Zie je je beste vriend? Hij is verslaafd aan drugs, maar hij kan het je niet vertellen want je zal het toch niet begrijpen.
Zie je die jongen die alles over 9/11 leest? Zijn ouders zijn gestorven op die dag.
Zie je haar met haar telefoon altijd? Ze wacht op een belletje dat zegt dat haar zus is gevonden nadat ze 4 jaar is ontvoerd. Oordeel niet voordat je weet wat er aan de hand is.

Kleur wat bij jou leven hoort en laat zien dat je het wilt veranderen. met z'n alle redden we het wel.Bij het meisje thuis.
Een meisje zit aan haar bureau te leren. Opeens krijgt ze een sms'je van haar beste vriend.

'MIJN LIEF HEEFT HET UITGEMAAKT!
ZONDER HAAR WIL IK NIET MEER LEVEN !
IK ZOU GRAAG MIJN LIEVELINGSLIED OP MIJN BEGRAFENIS WILLEN,DAAR ZORG JIJ TOCH WEL VOOR ?WEET DAT IK VAN JE HIELD !ZOEK ME NIET , IK LIG OP HET TREINSPOOR...IK HIELD VAN JE EN VAN MIJN ANDERE VRIENDEN. VERTEL ZE DAT NOG EEN KEER WIL JE ?'

Het meisje schrikt, loopt naar beneden en fietst als een gek naar het treinstation. Terwijl ze als een gek op de trappers duwt, tikt ze een sms'je terug naar haar beste vriend.
"Hopelijk stuur ik dit niet te laat. Ik ben onderweg! Dit kan je niet doen! Dat meisje is je niet waard! Denk eens aan alle mensen die je hier mee verdriet doet! De mensen die echt van je houden. Ik kom eraan en doe alsjeblieft geen domme dingen!

In de stationshal.
Een groepje jongens zit op de banken. Een van de jongens zegt: 'Het is gelukt! Ze komt hierheen! De grap van het jaar, hahaha, ik wil haar gezicht nu wel eens zien! Over ongeveer 5 minuten zal ze wel hier zijn...'

Eén straat voor het station.
Het meisje fietst als een gek door de straten, negeert alle rode lichten. Ze was er bijna. Dan opeens wordt ze door een vrachtwagen geschept en is opslag dood.
Iemand belt nog een ambulance, maar geen hulp kan nog baten.

In de stationshal.
Een van de jongens: 'Ik hoor een ambulance. Laten we even gaan kijken'.
De jongens lopen de hal uit om niks van, wat zij een 'spektakel' noemen, te missen. Maar als ze zien wie er op de draagbaar ligt, vergaat hun leven.
Het was hun vriendin, hun schuld. De fatale afloop van een stomme grap. Geen van de jongens had genoeg lef om naar haar begrafenis te gaan.

Dit verhaal is ECHT GEBEURD! op 4 juni 2005 in Nederland.

Zet dit op je profiel en laat mensen zien dat zelfmoord niet een onderwerp is om grappen over te maken!
Ik ben DUN, dus ik heb Anorexia.
Ik ben EMO, dus ik snijd in mijn polsen.
Ik ben een NEGER, dus ik heb altijd een geweer bij me.
Ik ben BLOND, dus ik ben dom.
Ik kom uit JAMAICA, dus ik rook wiet.
Ik kom uit HAITI, dus ik eet katten.
Ik kom uit AZIE, dus ik ben sexy.
Ik ben JOODS, dus ik ben happerig.
Ik ben ARABISCH, dus ik en een terrorist.
Ik ZEG WAT IK VIND, dus ik ben een bitch.
Ik heb een RELIGIE, dus ik duw mijn geloof zo je keelgat in.
Ik ben ATHEISTISCH, dus ik haat de wereld.
Ik heb geen RELIGIE, dus ik ben slecht en heb geen moralen.
Ik ben REPUBLIEKEIN, dus die arme mensen kunnen me wat.
Ik ben DEMOCRATISCH, dus ik heb geen verantwoordelijkheidsgevoel.
Ik neem (of nam) ANTIDEPRESSIVA, dus ik ben gestoord.
Ik ben IERS, dus ik heb een alcoholprobleem.
Ik ben een CHEERLEADER, dus ik ben een hoer.
Ik ben een DANSER, dus ik ben stom en arrogant.
Ik ga naar een psycholoog dus ik ben gestoord
Ik draag ROKJES, dus ik ben een slet.
Ik ben PUNK, dus ik ben verslaafd aan drugs.
Ik ben RIJK, dus ik ben een verwaande troela.
Ik draag ZWART, dus ik ben gothic of emo.
Ik ben een BLANKE MEID, dus ik ben een zeurend, geldstelend vriendinnetje.
Ik ben CUBAANS, dus ik rol alleen maar sigaren in mijn vrije tijd.
Ik ben GEEN MAAGD, dus ik ben makkelijk.
Ik werd verliefd op een GETROUWDE MAN, dus ik ben een gezinnen-verwoestende hoer.
Ik ben een TIENERMOEDER, dus ik ben een onverantwoordelijke slet.
Ik ben SINGLE, dus ik ben lelijk.
Ik ben KNAP, dus ik ben geen maagd meer.
Ik haal DIKKE TIENEN, dus ik heb geen sociaal leven.
Ik KLEUR MIJN HAAR IN GEKKE KLEUREN, dus ik zoek naar aandacht.
Ik ben DUITS, dus ik ben een Nazi.
Ik ben een MAAGD,dus ik ben preuts.
Ik houd van SHOPPEN, dus ik ben rijk.
Ik ben ENIG KIND, dus ik ben verwend.

Kopieer deze vooroordelen, en geef de gene die bij jou van toepassing zijn een kleurtje


Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen