“Blijf uit de buurt van mensen die jouw ambities proberen te bagatelliseren. Dit doen kleine mensen, maar de echt groten geven je het gevoel dat ook jij groot kunt worden.” – Mark Twain


Waarom ik mijn verhaal niet meer laat checken...
Ik laat mijn verhaal niet meer checken nadat ik ooit eens op mijn oude account een aanvaring had met een betá. Ze zei dat ik geen Engels kon en dat ik eerst eens Engels moest leren. Maar ik had niet gevraagd of ze kritiek wilde geven over mijn schrijfstijl. Ik vroeg enkel of ze het wilde nakijken op spelfouten. Meteen had ik geen zin meer in dat verhaal, ik was bang om fouten te maken, ik ben dat altijd. Want als ik iets doe, dan wil ik het meteen goed doen. Maar dat kan niet met schrijven. Het is gewoon oefenen oefenen en nog eens oefenen. Meer kan ik er ook niets van maken.

Xx- Bijou

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen