Al dat gehaat op mensen...
Ik haat het als mensen andere mensen pesten, treiteren of irriteren. Elk persoon reageert er anders op. De een zal in een hoekje gaan huilen, de ander zal het verbergen en het gevoel wegdrukken, maar er zijn ook mensen die er agressief van worden, mensen die zelfmoord plegen zijn er ook nog. Het is vreselijk dat mensen pesten, zodat ze zich beter voelen dan de ander. Waarom zou je dat doen? Het is ontzettend laag en mensen gaan van je walgen. Ik ben een combinatie van twee van de bovenstaande opsommingen. Ik druk het weg en op een gegeven moment wordt het teveel, dan zie ik het niet meer zitten, mocht die persoon die mij zojuist kwetste nog in de ruimte zijn en dom staan lachen of maar één verkeerde beweging maken, dan is diegene mij. Alles word dan zwart, ik zie dan niets anders dan die persoon en laat me gaan, ik sla alle haat, alle dingen die me pijn hebben gedaan eruit. Dit was iets wat ik gewoon kwijt moest. Gewoon om te laten zien dat je rekening met anderen moet houden, pesten is niet cool. Ik zou er niet eens trots op zijn. Mensen willen het liefst verdwijnen.

Xx- Bijou

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen