Haajhaaaaj,
wauw, ik heb echt mega lang geen blog geschreven lol.
Maarjaaa, ik ben er weer. ik ga een kleine samenvatting schrijven van wat er is gebeurd de laatste 8 maanden T:
Laten we maaris beginnen,

Justin heeft verkering gekregen met mijn zusje, die nu niet mijn zusje meer is. Met haar heb ik 8 maanden ruzie gehad maar sinds kort praten we weer met elkaar. Daar ben ik echt mega blij mee, want ik miste dr kapot veel. Waar ik het volgens mij nooit over gehad heb, is dat er een jongen was die mij leuk vond terwijl ik zo bezig was met Justin, hij heet Domenique. Hij had verkering met mn 'zusje' totdat zij hem verliet voor Justin. Voordat hij met haar kreeg vond hij mij leuk, alleen ik zag hem niet staan want ik dacht dat Justin de ware was, Niet dus, met Justin wil ik nooit meer te maken hebben. Maar weer terug naar mijn verhaal, nadat wij allebij geplayd waren (naja ik niet officieel maar het voelt wel zo..
:S) begon ik met hem te praten, en er groeide iets, en toen, opeens vroeg hij me verkering via msn omdat hij ver weg woont ._.
ik moest er echt over nadenken want ik was bang hem dan nooit te zien enzo. Uiteindelijk zei ik toch ja, en ik heb nu bijna 7 (eneenhalvemaand) maanden verkering met hem, ik hou zo veel van hem c: slijm kwijl slijm haha.

Voor derest, zit ik nu in de 3e yeahh,
voel me echt stoer nu -.-

Ik was beste vriendinnen geworden met amanda en kelly (yeah Kellyyy!)
Met amanda heb ik nu ook weer ruzie, lang verhaal, ga ik verder niet op in >.<

OKEE, teveel in het verleden.

ik ga een onderwerp pakken die ik leuk vind. KERSTMARUKTT :D
vanavond ga ik helpen op de kerstmarkt op school, de opbrengst gaat naar 3FM Serious Request, ben er best trots op dat mijn school zich daarvoor inzet. geen idee waarom uch..(dance)
zoiezo zijn kerstmarkten wel leuk, net als kerst (:
het is altijd zo gezellig daar..

Huiswerk volgt me weeris, (alweer)
Ik moet gaan, ik Blog waarschijnlijk morgen weer ^-^

Loveupeepzjus

(A)(H)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen