Ik heb deze blog omdat het dan overzichtelijker is voor mezelf.
      - Ik lees alleen verhalen met correcte spelling.
      - Bekend of onbekend maakt me niet veel uit.
      - Duidelijke verhaallijn én personages.
      - Ik lees alleen verhalen waarbij de link en titel duidelijk worden vermeld.
      - Geen fantasy of horror.
      - Geen cliché.
      - Geen Tokio Hotel, Supernatural en Vampierverhalen. #nohate.
      - Geen Mainstreet. #nohate.


Neem je ook een kijkje bij mijn stories?
Hier meer info over elk verhaal apart.Nog één ding: ik lees niet alles. Mijn excuses. (:

Reacties (97)

 • Lorem

  The Unseen World

  Het is wel een fantasy, maar nee heb ik, en ja kan ik krijgen. xd

  4 jaar geleden
 • Effy_Stonem

  I Hate You||Harry Potter


  ^Link^

  Haar hand gleed naar de deurklink, haar hoofd tolde van de gedachtes, maar eentje bleef ze horen:
  "Je moet het vinden, je moet het vinden. Vind het!" Het dwong haar, ze moest het vinden, met een ruk gooide ze de deur open. Opeens kwam er een schim haar kant op gelopen, ze wou de mantel van dunne stof over zich heen gooiend, maar de schim greep haar hand.
  "Malfoy?"
  "Potter?"
  "We zullen het vinden, al word het onze dood!" fluisterde ze in koor.


  Eindelijk! Het is zover, Harry Potters en Ginny Weasley's oudste kind mag naar Hogwarts High School of Witchcraft and Wizardry. Maar Rose, de oudste Potter, is natuurlijk niet de enige, ook Draco Malfoy's en Hermione Grangers kind, Lily Malfoy, mag naar Hogwarts. Nog voor het sorteren begint, zijn ze gezworen vijanden, net als hun vaders waren. Geen twijfel aan mogelijk.Voor eens en altijd gezworen vijanden, niemand, niets dat het nog kan veranderen, toch?

  4 jaar geleden
 • Scandicy

  Wat een studentje zoal eet?

  Nou, de meeste studenten eten vooral ongezond. Ik probeer juist lekker én gezond te combineren. Maar omdat er zoveel mogelijkheden zijn met eten en ik toch altijd zonder inspiratie zit, heb ik deze story opgestart. Hierin zal ik alle recepten die ik probeer, uitschrijven en waar mogelijk plaats ik foto's. Ik weet niet of je enigszins om eten geeft, maar zo ja, dan zit je hier goed. Ik hoop dat je even een kijkje neemt en misschien kan ik je inspireren!

  4 jaar geleden
 • Shaybuttah

  A fantasy story, about love, hate, friendship, betrayal and a lot of secrets.

  A girl without secrets is no girl •Draco Malfoy •

  Seneca begind haar zesde jaar op Hogwards, maar een geheim wat ze al jaren mee draagd begind steeds meer aan haar te knagen. Dit woord een onrustig verdrietig jaar voor Seneca, zal zij dit jaar nog vreugde kennen, liefde vinden, oude vriendschappen een nieuw leven inblazen?
  Neem een kijkje bij mijn Story en je zult het allemaal ontdekken.

  4 jaar geleden
 • Promare

  Verblind door liefde, het is wel fantasy, maar eigenlijk is het niet extreem zware fantasy, dus misschien wil je het toch nog een kans geven...
  Ach ja, ik snap het als je het toch niet wil lezen, want ik ben mega illegaal bezig door me niet aan de voorwaarden te houden enzo *super bad ass*

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here