wishYoularry zei op 15 februari, om 19:52
I don't. You should be in the top. You can't say that's not true. <3

Niallerslove zei op 7 maart, om 21:45
Hey babe!
I love you too <3
xx


Niallerslove zei op 14 december 2012, om 19:43
I love Larry (:

wishYoularry zei op 11 december 2012, om 17:42
Thank you. Just for wishing me a harry birthday. i love you. (& Larry was in hoge mate aanwezig dankzij jou verhaal. )^^

Rossi zei op 9 maart 2013, om 19:47
Thank youuu<3
Het voelt goed, eindelijk kassa (: haha.


Niallerslove zei op 10 maart 2013, om 12:17
You're the Minnie to my Mickey <3

Niallerslove zei op 10 maart 2013, om 18:38
You're the Patrick to my Spongebob. <3

Niallerslove zei op 11 maart 2013, om 21:27
Keep calm and love One Direction <3

Niallerslove zei op 12 maart 2013, om 16:57
Keep calm and love our Boobear. <3

CrazyLove4 zei op 13 maart 2013, om 20:01
Omgoodness wat heb ik jouw stories gemist zeg! , mijn Q. was gecrashed en deed het niet meer op mijn laptube maar dankzei een tip van mijn Deutsch leraar leeft Q. nu weer! . En ik fangirlde half toen ik zag dat je mij een berichtje had gestuurd :p. Ik ben echt fan van jouw schrijfkunsten :p. Je zal waarschijnlijk opeens je inbox vol krijgen met reacties en dan opeens niet meer en dan wel weer :p. Dat krijg je als ik tijd heb om te lezen, want ik kan nooit stoppen met het lezen van jouw stories :p.
Xoxo.


CrazyLove4 zei 14 maart 2013, om 21:33
ja half x'D. Ik zit in dezelfde situatie als jij :p. HIGHFIVE! *mept beeldscherm* En toen hing mijn beeldscherm naar achteren en kijken mijn ouders me nu vaag aan :3. En als antwoord zwaai ik maar even ^-^. Dat heb ik ook een keer gedaan, en das echt zoooo fijn hé! Alleen probeer ik nu 1000 woorden bij mijn verhalen te krijgen en dan als ik een hoofdstukje af heb heb ik wel even genoeg van dat verhaal :p, maar serieus hoe kom jij aan al die inspiratie voor nieuwe stories steeds?!. Die ook nog geweldig zijn?!
Xoxo.


Niallerslove zei op 15 maart 2013, om 19:57
Keep calm and love Louis, our Red haired lad. <3

Niallerslove zei op 16 maart 2013, om 20:35
I love you too. <3
Keep calm and love. <3


Niallerslove zei op 16 maart 2013, om 21:12
I love you too <3

Niallerslove zei op 25 maart 2013, om 16:59
You're amazing,
Just the way you are. <3


Niallerslove zei op 3 april 2013, om 14:46
I
AM
AT
YOUR
PROFILE
I
FEEL
SO
COOL
NOW
O
M
F
G
<3


Niallerslove zei op 3 april 2013, om 16:48
I love you too.
I really do.
<3
And they do too (1D)


Niallerslove zei op 4 april 2013, om 16:17
I love you,
I love you because you are you.
<3


PsyhoLuna zei op 5 april 2013, om 02:23
HOLY FUCKING CRAP ASS.

Niallerslove zei op 7 april 2013, om 14:31
I love you.
More than anything.
<3


Niallerslove zei op 7 april 2013, om 15:04
That's okay, cause I love you says more than thousands of words.
<3


Niallerslove zei op 8 april 2013, om 19:26
Thanks for fighting this with me.
I love you so much.
<3


Niallerslove zei op 9 april 2013, om 16:36
Thanks for supporting me so much!
It really means a lot to me.
<3


Niallerslove zei op 10 april 2013, om 16:37
I'm your first abo.
Proud of that shit.
^^


Niallerslove zei op 26 april 2013, om 16:36
Hey babe, I love you.
You're still in the top!
You definately deserve it. <3


Hersheys zei op 4 mei 2013, om 13:32
IK KAN HET OOK ECHT NOG AMPER GELOVEN HET IS ZO GEWELDIG ZE BESTAAN ECHT, ZE LEVEN, HET ZIJN ECHTE PERSONEN OMFG ASDLKAJFLSKDFJ IK BEN ER GEWEEST WAAAAAAH! EN ER WAS GEWOON ECHT LARRY, EEN LARRY MOMENT IN REAL, MIJN LEVEN IS GEMAAKT <3

Niallerslove zei op 5 mei 2013, om 0:36
THE CONCERT WAS JUST PERFECT OMG I CAN NOT BREATH I SAW JOSH WITHOUT HIS SHIRT OUTSIDE THE GATE AND I SAW HARRY WITH HIS QUIFF AND SNAPBACK AND TANKTOP AND I SAW ZAYN AND LOUIS AND NIALL WERE INSIDE BECAUSE OF THEIR KNEES BUT THEN THE CONCERT STARTED AND 5/5 WAVED AND SMILED AND WINKED AT ME AND I WAS LIKE OH MY GOD AND THEIR VOICES WERE JUST PERFECT AND I COULDN'T STOP SMILING AND THEY DID TWITTER QUESTIONS AND THEY NEEDED TO ACT LIKE A KOALA AND IT WAS SO CUTE AND THEN JOSH SAW US AND WAVED AT US AND DAN WAVED TOO AND I NEEDED TO CRY AFTER SUMMER LOVE AND THE WHOLE CONCERT AFTER IT AND NIALL LOOKED AT ME AND HE PUTTED ON A SAD FACE AND HE WAS LIKE ARE U OKAY AND I SMILED AT HIM AND THEN HE SMILED AGAIN AND OMG SO PERFECT

PsyhoLuna zei 8 mei 2013, om 22:38
Omfg. I missed you so much! Your story! Everything!
Nu pas besef ik wat je allemaal voor me betekend. Jij geeft om me, en ik heb je zomaar achter gelaten zonder een deftig mailtje naar je te zenden. Het spijt me zo erg.
Kan je mij dat vergeven?
Ik hou namelijk nog steeds heel erg veel van je x
<3
En van larry ^^


Hersheys zei op 7 mei 2013, om 13:10
Omg, die tweede en die laatste daar ging ik helemaal dood bij, ze zijn gewoon zo geweldig. alkjdlsdkfjjf. Ik ben totaal verslaafd aan alles wat met Larry te maken heeft, het word serieus met de dag gekker. ;3

CrazyLove4 zei op 10 mei 2013, om 23:36

You're one of the sweetest person I've ever met! <3


LarryIsLove zei op 12 mei 2013, om 19:11
Yeaaaaah, meeer Larry (:
Ik hou van jou one shots en verhalen <3
Xxx


rushofmusic zei op 29 mei 2013, om 19:34
Hihi, dat is zo lief van je! <3
Ik denk dat het er aan kan liggen dat mijn hoofdstukken per stuk al net zo lang zijn als sommige, populaire verhalen en dat mensen er geen geduld voor hebben om ze te lezen.. Ach, ik heb jou. ^^


rushofmusic zei op 29 mei 2013, om 22:32
Jij bent één van de redenen dat ik nog schrijf, om eerlijk te zijn. Ik weet dat je het leuk vind om mijn verhaal te lezen, en daar wil ik graag mijn best voor doen. Het maakt me niet uit dat je niet overal op reageert, maar je doet je best, en dat waardeer ik heel erg. Echt heel erg.
Vooral nu alles in mijn leven redelijk zinloos lijkt, vind ik het fijn te weten dat ik dit niet voor niets doe. <3 Bedankt liefje. Je bent geweldig, al ken ik je niet persoonlijk, ik beschouw je als een Q-vriendin.


Niallerslove zei op 14 juni 2013, om 19:14
I love you now,
And forever.
<3


Niallerslove zei op 11 juni 2013, om 16:27
You know I'll be, your life, your voice, your reason to be.
My love, my heart, is breathing for this.
Moments in time I'll find the words to say..
Before you leave me today. I'll tell you I love you today. ^^


rushofmusic zei op 12 juni 2013, om 23:11
Lieve, lieve Ruth,
Het komende hoofdstuk is een en al Larry, en is voor jou. (: <3


Niallerslove zei op 28 juni 2013, om 11:47
Aw I love you so much.
Click on this (;


Niallerslove zei op 27 juni 2013, om 19:25
Thanks for writing that, really. Needed that. Thank you.

Amanecer
Mijn ruth!
ik heb je zojuist geclaimt net als Louis Harry claimt!

Amanecer
Dear Ruth,
Even though I've only known you for a few days, it feels like I've known you for weeks, months, maybe even years.
You are the strongest woman I know, you're sweet and caring.
You make me laugh, you make me cry, and sometimes even at the same time.
But I know I can talk to you about everything.
You're like a soulmate to me, my better half, my reason to be.
My love, my heart, is breathing for this moment.
I just wanna say that you mean everything to me, I don't wanna lose you and I love you forever.
To Infinity and Beyond.
If someone ask me ; 'After all this years'? I would reply with ; 'Always'.


IrishLullabyIrishLullabyIrishLullaby
Dear Ruth,

Your the Tiger to my Pooh.
The Louis to my Harry.
The Zayn to my Niall.
The One to my Direction.
Your the apple to my pie.
The straw to my berry.
The smoke to my high.
And Larry gonna marry.

We're not so different at all.
You are you, i am i but together we will survive.
Your my soulmate, the best i never had, my everything, my life.
I never wanna lose you, 'cause my life will suck without you.
I love you Ruth Forever.
<3


IrishLullaby
Awh!
I'm very happy that i talked to you!
Seriously, i was so in love with your story, and you changed your name and than we we're talking!
I love you so much Ruth <3

Niallerslove
Aw thank you so much for your message, love. It made me feel warm. (: Ilysm <3

Quendolynn
Remember I had a surprise for your birthday? You never got it. I felt like it wasn't good enough, so I dropped it away. Today, I woke up with a feeling like: I love Ruth and she deserves it, and you know? I don't care, I'm going to give the surprise any way.
It's not much. It's not perfect. But, here it is, honey. I hope you'll enjoy.


Jarzan
me without you is like
a sneaker without laces
a geek without braces
asentencewithoutspaces

me without you is like
salt without pepper
steppin without a stepper

me without you is like
a microphone without a singer
a bee without a stinger
churchbells without a ringer

me without you is like
Big Dan without Little Ann
a wolf without its clan
a stove without a pan

because

me and you are like
Lilo and Stitch
Abercrombie and Fitch
mac and cheese
thank you and please
bees and honey
Easter and bunnies
sleeping and dreams
cookies and cream
scones and jam
green eggs and ham
PB & J
I'll never go away
no matter what you say
I'm here to stay
You and me are best friends forever
we'll always stick together
and never say never
forever and ever


Milbourne
Aw, Ruthie. I love you more, you know! <33333

Milbourne
HAPPY BIRTHDAY! HAPPY BIRTHDAY! TO RUTHJE.
Happy Birthday to onze grootste Gake shipper hier op Quizlet. Ondanks dat ik je pas net ken, vind ik je ontzettend aardig en gezellig en lief etc. Dus geniet van je dag en be happy babe. <3 ~ Je bent gewoon drie jaar ouder dan mij. (vier) Omfg, omfg. ~
Ooit ga ik je ontmoeten en dan ga wel zo hard knuffelen en feesten, maar voor nu Happy Birthday.. Ahjshdlsfd.
I love you, Ruthje. <3


Milbourne
Your username and signature are so freaking sweet. <3
I'll always love your profile with Louis and Ashton, ahgsdlf.


Hewerambidexter
Lieve Ruth,
Ik ken je dan nog niet zo lang, ik vind je echt geweldig en ik ben ook blij dat ik me dus verveelde en in de 5SOS topic heb gereageerd waardoor ik je heb leren kennen. En zoals je zegt is het inderdaad eng dat we alles precies op het zelfde moment zeggen. STOP DAARMEE JE MAAKT ME BANG, OKÉ?
Urg, ik ben hier dus vreselijk slecht in, maar ik wil daarom even kwijt dat je geweldig bent.
xoxo Meike


Hemlinson
Lieve Ruth,
Ik vind je een hele lieve, gezellige meid, zowel online als in het echt. Ik vond het dan ook heel fijn dat je op mijn verjaardag kwam, ik ben blij dat ik je toen gemeet heb. En ik ben sowieso blij dat ik je heb leren kennen, yaay. Oke, ik ben heel slecht in dit soort dingen en ik weet ook niet meer wat ik nog meer kan zeggen, behalve dat je een geweldige meid bent. You're amazing, never change. I love you. <3
Esmée.


Hewer
Hey lieverd,
Hoe zal ik eens beginnen, want vertrouw mij.. ik ben hier nooit goed in. Maar voor Ruth, mijn Ruthie, kan ik toch wel iets moois verzinnen. Oké, oké, oké. Ten eerste wil ik zeggen dat ik nog erg vaak terug denk aan Essie's verjaardag. Het was erg gezellig en ik ben zo zo blij dat ik je ontmoet heb. Want je bent echt een gezellige, maar down to earth girl. Tenminste, dat vind ik. Ik vind dat persoonlijk een fantastische personaliteit. En ik vind jouw ook fantastisch. Yaay. Hehe. En daarom ben ik ook blij dat ik je heb leren kennen. Want je ben ook nog eens iemand die mij snel kan opbeuren en overal de realiteit in ziet, waardoor ik er ook beter naar ga kijken en besef dat ik soms anders moet reageren. Dus, honestly, je bent gewoon geweldig. En ik ben super blij dat ik je heb leren en ik hou gewoon ontzettend veel van je. En ja, ik weet dat ik in herhaling val, but you deserve to know it. Ik hou van je, Ruth. Je bent fantastisch. <3


Noya
I love you too bae <3

Hewer
Ik vond het ook heel leuk om jou te zien. c:

Hewer


We're like Cook and Freddie, only sweeter.


Frickfrack
Voor cutiepie Ruth met de mooie glimlach, ja, jij ja. <3
Het is de tweede van december 2014. Eva en Ruud gaan vandaag trouwen. Dit moet de mooiste dag van hun leven worden. Al maanden van tevoren hebben ze uitnodigingen gestuurd naar vrienden, zoals Lieke, Gabriela, Esmée, Julia en Aron. Ze zijn erg opgewonden. Eva kan niet wachten om haar jurk aan Ruud en alle anderen die de trouwerij bijwonen, te laten zien. Ook zit ze in de zenuwen over wat iedereen van het bruidsboeket vindt.

Ruud maakt zich meer zorgen over zijn pak, het was erg duur en wat nou als Eva een beetje van de taart op hem morst, als ze elkaar de eerste hap van de bruidstaart geven? Dan is het allemaal verpest.

Maar er is geen tijd voor stress en doemdenken, want de slee staat al klaar. Het paard staat ongeduldig te hinniken tot het paar eindelijk klaar is om te vertrekken, naar het gemeentehuis, waar ze elkaar het jawoord gaan geven.

Met bibberige stem zegt Eva 'Ja, ik wil,' terwijl Ruud's ja juist krachtig en standvastig klinkt. 'Dan verklaar ik jullie nu, man en vrouw,' zegt de ambtenaar en het kersverse bruidspaar kust elkaar.

Lieke komt aanlopen met de ringen, ze zijn echt heel erg mooi, en Eva heeft nog geen spijt van hun greep uit de portemonnee.

Iedereen rijdt naar de feestlocatie, waar de receptie, het diner en 's avonds het feest zijn. Daar staat, in volle glorie, de taart te pronken en iedereen maakt aw-geluidjes, als Ruud heel voorzichtig een stukje taart snijdt en het eerste hapje in Eva's mond schuift. Naast de taart zijn er ook nog andere hapjes en drankjes. Het is allemaal verrukkelijk en iedereen laat het zich maar goed smaken.

Na de receptie gaan de meeste mensen weg, en na een uurtje krijgt men het diner voorgeschoteld, wat ook weer perfect is, het is alleen al een feest om naar te kijken, laat staan het op te eten.

Het feest is zoals bij elke bruiloft weer erg leuk. Ruud en Eva hadden ervoor gekozen dat One Direction op zou treden, en als ze geluk hadden, zei Harry, zou 5 Seconds Of Summer ook nog komen. En ze hadden geluk. Beide bands kwamen optreden en ze probeerden zelfs Nederlandse liedjes te zingen en dat faalde heel erg, maar het maakte toch niets uit, want bijna elke gast was dronken. Eva en Ruud hadden ervoor gekozen om niet meer dan drie glazen alcohol te nemen deze nacht, omdat ze de avond dan het best zouden onthouden.

Om half vier, toen eindelijk elke gast het pand verliet, konden ook Eva en Ruud weg, op naar het vliegveld voor hun huwelijksreis naar Bonaire.

'Schat, ik houd van je,' fluisterde Ruud tegen Eva, die haar ogen al gesloten had, toen ze eindelijk in het vliegtuig gesettled waren.


'Ik ook van jou.'


Durm
DAT BERICHTJE IS ZO LIEF OMYGOSH. IK HOUD OOK VAN JOU. <3

Tethys
KAYA STAAT OP JE PROFIEL. YOU'RE MY HERO.

Tethys
OKAY IK HOU VAN JE.

Frickfrack
ASDFKJSLKDJF YES. <3

TethysLigustus
Fusce means Larry in Latin. <3
I'm in love.

Sierota
I love you too. <3

Niallerslove
I love you and your username too.

Frickfrack
Jij bent perfect. <33

TomRiddle
Sweetcakes,
Het is raar dat we elkaar nog maar zo kort kennen, maar toch zo'n lol kunnen hebben samen. Toen ik in het topic kwam dacht ik dat ik genegeerd zou worden of niemand me zou mogen. Maar door jouw lieve gespam voelde ik meteen al hartstikke welkom.
Dat we zo dicht bij elkaar wonnen was ook toeval, maar wel heel leuk toeval. Als er iets is hoef je het alleen maar te zeggen en dan ben ik zo omw om je even een knuffel te geven.
Hou van jou <3


Restart


<3


Restart
Lieve Ruth,
Ik wens je zoveel sterkte vandaag, ik wil graag bij je zijn om je te knuffelen en te steunen maar dat kan helaas niet. Weet dat ik er wel bij ben, in je hart, en dat ik er zal zijn als je me terug een berichtje kan en wil sturen. Neem je tijd, ik kan wachten, alles kan wachten. Denk voor één keer aan jezelf en je familie. Ook voor morgen, in de kerk, het is prachtig dat jullie dat doen voor je oma. Het draait nu om jou, ontspan, verwerk het. Je bent zo sterk, liefste Ruth.
Ik hou van je. <3


Fugitivo
Je hebt een lang, zwaar jaar achter de rug. Je bent een echte vechter. <3

Chasing1D
Hey,
Dat deed het zeker! Bij veel verhalen klik ik tegenwoordig ook vaak weg na een paar hoofdstukken, maar bij jou niet! Zo'n verhalen kom je niet vaak tegen, dus die moeten zeker gewaardeerd worden (:
Ik duim mee! Ik ken je niet, maar je bent sowieso uniek en iedereen die je om die reden ooit slecht behandeld heeft.. dat verdien je niet. Zoals ik het las, heb je een zware tijd achter de rug en daar kan ik niet anders dan respect voor hebben!
Keep on going! Je bent het vast en zeker waard, daar ben ik honderd procent zeker van!
x


Niallerslove (2015)
Je bent en blijft altijd degene die mij heeft laten lachen in tijden dat het niet wilde lukken allemaal door mijn naam in jouw verhalen te gebruiken. <3

Niallerslove (2015)
De tijd gaat verschrikkelijk snel. Het zou me niks verbazen als we elkaar al langer dan dat kennen. Ik ben ook zo verschrikkelijk trots op jou, na je operatie en gedoe met werk ben je overal toch maar goed bovenop gekomen! Weet dat ik nog altijd verschrikkelijk veel van je hou en je stiekem ook wel een beetje mis. <3


Devinsport (31 augustus 2016)
Ik zag dat je jarig was in het LJH so...

Villainess (31 agustus 2016)
Pssst, I hope you will feel a little better, you deserve it c:

Villainess (31 augustus 2016)
Enjoy your birthday (:

MiIes (9 september 2016)
Hier volgt een reeks bijzondere gifs:

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen