Dus vandaag zit ik alweer thuis.
Ik mag nog niet naar school van de dokter...
21/20/13 ben ik omver gereden door een auto terwijl ik aant fietsen was enja met die hersenschudding mag ik nog niet naar school ):
Gelukkig heb ik geen examens met Pasen anders was ik nu echt wel zwaar gekl**t als ik dat zeggen mag. Dus dat wil zeggen dat ik volgende week naar school mag en dan nog maar 2 weken school heb voor de paasvakantie begint.
Ik vind het best vreemd, zo niet naar school gaan...
Anyways

Vandaag heb ik ook erg veel zitten denken... Ik heb dus een vriendje maar hij is niet meer dezelfde jongen als vroeger. Hij is niet meer de jongen waarop ik verliefd ben geworden.
Ik heb het hem ook al gezegt want ik krijg geen lucht als ik bij hem ben of als hij nog maar een smsje stuurt.
Dus ik weet eigenlijk niet wat doen, langs de ene kant hou ik verschrikkelijk veel van hem maar langs de andere kant irriteer ik me dood aan hem.
Nouja, niets aan te doen... Ik zal wel kijken wat de toekomst brengt...

Ik ben ook terug begonnen met de kuroshitsuji serie te kijken (ook wel Black Butler genoemd) echt ik hou gewoon van die serie!!!
Mijn ma vind dat het mijn hersenen aantast want Sebastian is een demon en de hele serie gaat over het contract die de demon heeft met Ciel...
Maarja boeit nietxD

Mijn peter is ook jarig vandaag!!! Ik ben het is altijd gemakkelijk te onthouden hoe oud hij wordt, hij is altijd 30 jaar ouder dan mij:)
Dus Happy B-Day petie (van je petekind(flower))

En mijn penvriendin (eigenlijk emailvriendin) uit Ukraïne heeft weer een mail gestuurd, ze wil een van mijn stories lezen maar omdat ze geen Nederlands kan ben ik het dus voor haar aant vertalen int Engels. Ik ben gewoon geweldig (dik ego heel even... mag wel eens een keertje niet?)

Ik denk dat het dat was wat er is gebeurt vandaag... niet veel dus maarja maakt ook niet uit. Misschien dat morgen meer gebeurt?

Bye everyone <3

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen