xDik heb gisteren niet geschreven...
Er is ook eigenlijk niets gebeurt toen, als ik eerlijk mag zijn!
Vandaag daarentegen was echt BAM! (positief en negatief!)
Hoe mijn dag begon? Met vechtende honden!
Ik word dus wakkergemaakt door het geluid van blaffende honden! Ik halfwakker draai me om en nouja probeer terug te slapen (twas wel al 8u maarja ik moet toch nog niet naar school!) En dan ineens hoor je zo dat gepiep van een hond als die echt pijn heeft! Mijn zusje (14jaar) stormt mijn kamer binnen en begint half hysterisch toe doen, ik meteen uit mijn bed gesprongen (ik heb het nu nog rugpijn van!) en naar het raam toe, De nieuwe hond van de buren (ik schat die een jaar oud!) was aan het proberen die andere hond (13 jaar en die hadden mijn buren al langer) af te maken!!! ik echt heel hysterisch zitten roepen en gillen enzo. Mijn ma naar die tuin toe (wij hebben een sleutel!) Enja proberen die uit elkaar te trekken. Ik in mijn pyjama bloes en jogginsbroek (die ik verkeerd aan had) naar die tuin gerend om Chelsea (de oude hond die pijn had) te helpen! Ondertussen de achterburen die komen helpen enzo. Man dat was echt eng. Toen we EINDELIJK die ene hond (die jonge) weg hebben kunnen trekken en aan de leiband hebben kunnen hangen, konden we dus Chelsea nakijken, heel die nek was nat, (gelukkig geen wonde en geen bloed!) maar die makte super erg! Enja die gaat naar binnen naar de garage door het hondenluik! Wij kijken wat die gaat doen door het hondenluik (we hebben geen huissleutel) ja die legt zich neer en beweegt niet meer! Ik helemaal in paniek! Dan gaan wandelen met die ene hond (een kruising tussen een duitse herder en een mechelaar). De buren wandelen daar niet mee, die hebben geen tijd!
Maar die hond was echt blij toen we wandelde, en super goed luisteren! Na een uur gewandelt te hebben sta ik voor een mega dillema, wat met die hond doen? Want de buren waren niet thuis (en die zouden pas terugkomen tegen 17u!) enja ik zet die niet bij Chelsea met kans dat die weer aanvalt! Dusja, dan ben ik terug gaan wandelen na enkele uren (we hadden het hondenluikje gebarricadeert! zodat chelsea alleen binnen kon zijn, en die andere alleen buiten!) enja ondertussen wachten tot er iemand zou thuiskomen! ik hoorde chelsea ook niet meer, ik was helemaal nog in paniek! Toen dan de buren terugkwamen kon ik chelsea zien (levend gelukkig!) maar ze zag er niet goed uit, mankte nog erg, trilde heel erg! Ik mocht wel altijd met die andere hond gaan wandelen! (en dan hoop ik dat er geen erge dingen gaan gebeuren! Ik bedoel sevens breekt die de boel af en komt die in mijn tuin en bijt die de kippen stuk!) Ik ben heel gehecht aan dieren, ook aan kippen (die eten uit mijn hand) enja ik zou het niet willen zien gebeuren!) Chelsea blijft nu binnen, en die andere buiten want Chelsea moet bekomen!
Voor de rest is er eigenlijk niet veel gebeurt! Jezus, ik ben er nog niet goed van, en dan nog zo vroeg op de ochtend! Ik was echt 3 seconde wakker toen het gebeurde ea!
Nouja dat was het

Bye <3

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen