Hey,

Zoals sommigen van jullie weten ben ik langdurig ziek. Daarbij heb ik ook nog een paar andere problemen. Het gaat zowel psychologisch als lichamelijk niet helemaal goed en ik ga dus al een hele tijd niet meer naar school omdat dat niet meer kan. Heel af en toe ga ik een uurtje, maar dan wel met de auto. Vandaag was dus weer zo'n dag, heel normaal opzich. Ook al voelde ik me nog iets 'slechter' dan normaal. Alleen was vanmiddag voor mij dus echt een verschrikking: Ik ga weer achteruit en ben dus vanmiddag in het ziekenhuis 'opgenomen' omdat ik het er niet mee eens was heb ik door wat te dealen tijd gekregen tot maandag. (Ik zou eerst dan morgen, toen vrijdag en uiteindelijk maandag. Want ik heb zaterdag een belangrijke dag.) Maar goed, ik word dus, voor als het meezit minstens 2 weken, opgenomen in het ziekenhuis. Om daarna opgenomen te worden in een kliniek. Dit betekend dus dat ik veel minder aan Quizlet zou kunnen doen. Ik wil het wel proberen, maar ik weet dat het veel van mijn energie gaat eisen.

Ik hoop dat jullie me nu geen aansteller vinden en geduld hebben.

Veel liefs,
Noek

Reageer (32)

 • Hutcherlover

  VOOR ZOO EEN GOED VERHAAL WIL IK WEL EVEN WACHTEN HOOR EN IK HEB JE VERHAAL HELEMAAL IN 1 KEER UITGELEZEN HET IS ECHT SUUUPPPPEEEERRRRR xD xD xD (H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)

  9 jaar geleden
 • Mozzarella

  Ik heb je story in een keer uitgelezen en ik vind hem geweldig! Je hebt talent! Gezondheid gaat voor!!!

  9 jaar geleden
 • 12LovelyMe12

  heel veel beter schap en neem je tijd!!

  Ik hoop dat je je er goed door heen slaat,
  veel strekte
  xo

  9 jaar geleden
 • NotAHumanBeing

  OMG wat erg voor je! Ik leef echt met je mee!
  Maar ik heb een vraagje...ik durf hem eigenlijk niet te stellen....
  wat voor lang durige ziekte heb je dan?
  Veel sterkte en beterschap!
  xxx Jessica

  9 jaar geleden
 • 721truelove

  lieverd word maar lekker beter en neem je tijd maar!
  ik vermaakme wel door mijn vriend helemaal "af te geilen":P
  maar goed wordt maar gauw beter meis!(flower)

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen