Dit (aan het einde van de pagina) zijn de antwoorden op Hoe goed ken jij mijn stories? Valsspelen gaat op je eigen geweten.(krul)1. Laten we beginnen bij het begin: wat voor fanfic was mijn eerste verhaal hier op Quizlet?
Harry Potter fanfic
Twilight fanfic
Tokio Hotel fanfic
Justin Bieber fanfic

> Mijn allereerste verhaal hier was Daylight - Renesmees true story.
Tegenwoordig vind ik alles daaraan een beetje vreselijk en krimp ik lichtjes ineen als ik het weer doorlees, maar uit principe inactiveer ik niets. Het is op deze manier via mijn verhalen goed te merken hoe mijn spelling, grammatica en schrijfstijl langzaam beter zijn geworden. Het is een soort zich evaluërende pokémon en ik was toen ik dat schreef nog een kleine schattige baby Pichu, maar nu een Pikachu of Raichu. :')2. Voor welk fandom heb ik nog nooit iets geschreven?
Doctor Who
Hunger Games
Teen Wolf
Sherlock
Glee

> The Hunger Games. Voor alle andere fandoms heb ik tenminste een story met one-shots (al staat daar bij Glee maar één verhaal in dat uit de zomer van 2011 komt).3. Waarover heb ik meer dan dertig verhalen geschreven?
Harry Potter
Twilight
One Direction
Non-fanfic

> Als je deze fout had, is de kans groot dat je echt nog nooit iets van me hebt gezien of gehoord.4. Wanneer ben ik ongeveer begonnen met schrijven op Q?
2008
2009
2010
2011
2012

> Deze was dan weer wat lastiger. Met mijn eerste verhaal, Daylight dus, ben ik begonnen in juni 2010. Sindsdien ben ik niet meer gestopt en heb ik bijna iedere dag geschreven, wat betekent dat ik er binnenkort al drie jaar mee bezig ben. O mijn God. :'D5. Dat waren de algemene vragen. We gaan nu over op dingen die wat meer op specifieke verhalen gericht zijn. In welk verhaal heet de mannelijke hoofdpersoon Joshua?
Catch me if you can
The Potters
Ladies, Bugs & Ladybugs
This is War
Heart of Gold

> Ladies, Bugs & Ladybugs. In Catch me if you can is het Simon, in The Potters waren het Albus en James Potter, in This is War heette hij Chris en in Heart of Gold speelden Percy en Oliver de hoofdrollen.6. Met welk verhaal doe ik mee aan Story of the Year 2013?
Catch me if you can
The Potters
Ladies, Bugs & Ladybugs
This is War
Heart of Gold

> Met Catch me if you can. Dat valt waarschijnlijk ook wel logisch te beredeneren, want fanfics zijn verboden, dus The Potters en Heart of Gold vallen sowieso af. De andere twee verhalen zijn geen fantasy en heb ik tussen 2010 en mei 2012 geschreven, dus komen die volgens de regels van de wedstrijd ook niet in aanmerking.7. Welk verhaal gaat over een tienerberoemdheid?
Catch me if you can
The Potters
Ladies, Bugs & Ladybugs
This is War
Heart of Gold

> This is War. Je zou kunnen zeggen dat dat bij The Potters ook zo is, want James, Albus en Lily worden immers wel achternagezeten door een doorgeslagen reporter, maar er werd om maar één personage gevraagd en eigenlijk is het natuurlijk Harry die beroemd is, niet zij.8. Uit hoeveel POV's werd The Potters verteld?
Één
Twee
Drie
Vier
Vijf

> Als je deze fout had, raad je het onderhand waarschijnlijk toch al wel; drie. Lily, James en Albus kwamen om en om aan het woord. Ik hoop dat niemand zich in de war heeft laten brengen door de hoofdstukjes die ik na het einde van het verhaal nog had geactiveerd die vanuit Scorpius en Hugo geschreven waren, want die tellen wat mij betreft niet mee.9. Hoe heet Olivers vriend uit Heart of Gold die een eigen spin-off kreeg met Heart of Chocolate?
Michael
Percy
Wesley
George
Joseph

> Wesley. Tja, daar heb ik verder niet echt een uitleg bij. :'D10. Over welk Harry Potter koppel heb ik een 4-shot geschreven waarin badeendjes een belangrijke rol spelen?
Draco/Harry
Ron/Hermione
Molly/Arthur
Percy/Oliver
Luna/Neville
Dumbledore/McGonagall

> Molly Prewett en Arthur Weasley, natuurlijk. Voor sommige van deze ships heb ik nog helemaal nooit iets geschreven en hoewel Percy/Oliver ook een logische keuze zou zijn geweest, is het vanwege Arthurs muggleobsessie hopelijk toch logisch dat het die optie moest zijn.11. Over welk Harry Potter koppel heb ik zo veel geschreven dat het een eigen kopje in mijn Schrijvers ID heeft?
Draco/Harry
Ron/Hermione
Molly/Arthur
Percy/Oliver
Luna/Neville
Dumbledore/McGonagall

> Percy en Oliver; Perciver. In iets meer dan een jaar heeft het met achttien stories opeens een enorme plek in mijn ID opgenomen. Dit is weer zo'n vraag waarbij je haast niet anders kunt dan hem goed te hebben als je het afgelopen jaar iets van me hebt gelezen.12. Welk verhaal gaat over een meisje dat in Slytherin zit en gepest wordt door Scorpius Malfoy?
Heart of Gold
The Potters
The Eyes of a Snake
I'm from where the Magic is
Teachers, Slytherins & other Criminals

> The Eyes of a Snake, want dat gaat over over Abby, een verlegen meisje dat in de verkeerde afdeling lijkt te zitten. Als je deze niet meteen wist, zou Teachers, Slytherins & other Criminals misschien een logische keuze hebben geleken, maar dat gaat over Tanya Aytelle, een docente toverdranken die het hoofd van Slytherin is.13. Wat ik heb nog NIET geschreven?
Een non-fanfic fantasy verhaal
Een fanfic horrorverhaal
Een sprookje over twee prinsen
Een verhaal over een vrouw uit 1808

> Een fanfic horrorverhaal heb ik nog niet geschreven tenminste niet dat ik me kan herinneren. Ik heb wel twee non-fanfic fantasy verhalen, een sprookje over twee prinsen (en een over twee prinsessen) en een verhaal over een vrouw uit 1808.14. Over wie gaan vrijwel al mijn Teen Wolf verhalen?
Stiles en Derek
Scott en Isaac
Scott en Allison
Sheriff Stilinski
Percy en Oliver
Je hebt geen Teen Wolf verhalen

> Sterek, oftewel Stiles en Derek. Percy en Oliver zijn personages uit Harry Potter en ze zijn eens voorgekomen in een Teen Wolf crossover, maar ik hoop toch dat niemand daarvoor heeft gekozen. :')15. Goed nieuws: nog maar één vraag te gaan. Wat staat er ALTIJD in de beschrijving van mijn verhalen?
12+
© Square
Enjoy!
De ships (als het een fanfic is)

> © Square, als linkje naar mijn Schijvers ID. Die © klopt natuurlijk lang niet altijd, want bij de meeste van mijn verhalen is het eigenlijk © JK Rowling of © Jeff Davis en MTV, maar ik ben er ooit mee begonnen en ik wil het het liefst allemaal consequent houden. Dat betekent dat ik de inleiding van meer dan vijftig verhalen zou moeten aanpassen als ik het echt zou veranderen, maar gek genoeg heb ik daar geen zin in.
Ik hoop dat dit duidelijk was. Als er nog vragen zijn, stel ze dan alsjeblieft. Ik heb wel weer voldoende nutteloze info over mezelf verspreid op het internet voor vandaag, maar als iemand erom vraagt heb ik tenminste het gevoel dat ik niet volkomen ongewild onzin tegen ze babbel.:Y)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here