R E C L A M E


Wel ik ga eerlijk met jullie zijn, ik lees niet meer veel op quizlet maar geef de hoop niet op.

Een originele verhaallijn, origineel berichtje,...kunnen mijn interesse wel terug opwekken.

Een nee heb je, een ja kan je krijgen

Reacties (78)

 • SelenaGomez1

  Kill Me Before I'm Dead
  Na de eerste apocalypse die Alison en haar vader op het randje overleeft bleken te hebben barst langzaamaan een tweede apocalypse uit. Dat te danken aan de vader van Alison. Voordat de twee goed en wel beseffen dat de geschiedenis zich herhaalt wordt de vader van Alison gebeten door één van de zombies uit de nieuwe, rottende generatie. In tegenstelling tot de normale transformatie van mens naar zombie duurt het proces bij Alisons vader een tijdje langer. Dat zorgt ervoor dat Alison alle moed bijeen raapt omdat ze maar al te goed beseft dat haar vader nog een kans heeft. Haar vader vindt het echter minder prettig. Hij leidt enorm onder de veranderingen die zijn lichaam ondergaat. Zowel fysiek als mentaal. De eetbuien die hij krijgt worden steeds intenser en zijn verlangen gaat steeds meer uit naar het vlees dat Alison om haar geraamte draagt. Alison komt echter dingen te weten waarvan ze haar vader al een tijdje tracht te verdenken. Maar nu die gedachten bevestigd zijn, weet ze niet of ze haar vader nog een kans wil geven.

  Maar deze korte inhoud kan je wederom lezen bij het verhaal zelf (;

  5 jaar geleden
 • sachael

  It's My Curse

  Rheya is een meisje die leeft in de 25e eeuw. Sinds de grote oorlog van drie eeuwen geleden gaat het niet meer goed met de wereld. Er werd door de Zilveren een virus over aarde heen gespreid wat de hersenen van bepaalde mensen aantastte. Mensen die lager dan de Roden waren stierven uiteindelijk doordat ze elkaar uitroeide. Nog altijd lopen er zeldzame Roden rond die de Zilveren proberen aan te pakken. Rheya heeft nog nooit een voor haarzelf gezien omdat alle mensen werden geëvacueerd. Zij is iemand van de Blauwen en moet werken voor de Zilveren. Haar leven is erg saai en ze doet niks anders dan de hele dag kamers poetsen, maar wat gebeurt er wanneer ze op een dag de prins ontmoet en ze eindelijk achter de waarheid komt.

  12+
  fantasy
  onbekende personen

  6 jaar geleden
 • iNeedFood

  Hey, ik heb een paar maanden geleden een One Shot-story aangemaakt, maar helaas heeft niemand daar op gereageerd. Eigenlijk wordt een one shot niet door mij geschreven maar door jullie, aangezien jullie degenen zijn die de opdracht geven. Ik zou het daarom echt heel erg op prij stellen als je een kijkje wil nemen bij mijn One Shots http://www.quizlet.nl/stories/149839/one-shots--all-celebrities/

  6 jaar geleden
 • Effy_Stonem


  Onsterfelijk
  The Hunger Games

  We hadden het zo afgesproken, dus we zouden het zo doen. Ergens hoopte ik dat ze onze afspraak vergeten was, maar ik wist zeker dat het in haar geheugen gegrift stond. We keken elkaar aan, het was maar één seconde, één seconde waarin duidelijk werd wat ik nu moest doen. Ik liet mijn hand zo onopvallend naar mijn schoen glijden. Langzaam haalde ik het mes uit mijn sok en tilde het op. Ik sloot mijn vingers nog steviger om het lemmet en zuchtte nog eens diep.Dit zou mijn laatste daad zijn. Mijn hand ging naar achteren, mijn voet volgde en ik stond klaar om het mes te werpen. Inmiddels waren alle ogen niet meer op haar gericht maar op mij. Mijn hand schoot naar voren en mijn vingers lieten het lemmet los, drie seconde hield ik mijn adem in. Na die drie seconden raakte het mes precies het hart van een vrede bewaker die vlak bij haar stond. Iedereen verwachtte nu dat ik vermoord werd, maar dat gebeurde niet. Want wat er in de volgende secondes gebeurde, was zo onverklaarbaar dat ik nu nog in leven ben...

  -Alle rechten gaan naar Suzanne Collins, behalve de zelfbedachte personages
  -Katniss heeft nooit bestaan
  -Start op:1 Mei
  -Eindigt op:?

  6 jaar geleden
 • Lorem

  The Unseen World


  Als men wist wat er in het geheim wel niet allemaal was, dan had de mensheid het leven al opgegeven.
  Ik wist zelf niet welke dingen er eigenlijk waren. Wat de echte realiteit was. Eén ding wist ik wel, geen ander mens mocht dit weten.
  Het is misschien allemaal wel lang geleden, maar het begin was iets wat ik nooit kan vergeten.
  Mijn vrienden hadden mij nooit gelooft als ik ze vertelde wat ik wist, wat ik zag. Uiteindelijk vonden zij zelf wat de waarheid was.
  ~Anna Juni 2051~

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen