Ik neem steeds een kijkje naar je verhaal.
Vraag me niet om een abo te nemen dat beslis ik zelf.
Ook wil ik er een link bij anders zal ik geen kijkje nemen.
Ik lees het liefst verhalen die al afgelopen zijn, dus die mag je me altijd sturen.

Ik lees geen:
Justin Bieber
Harry Potter
Twilight

Ik lees wel:
One Direction
Verhalen met onbekende personen
Hunger Games
5 Seconds of SummerXx Sciamachy

Reageer (66)

 • Grace

  Hallo,

  Ik doe mee aan Story of the Year 2016 en aangezien ik het niet zo op de Spotlight betaalmiddelen heb, besloot ik om via deze weg reclame te maken voor mijn verhaal Zoet Water
  Korte inhoud: Sinds mensengeheugenis lokken de Kelpies mannen, vrouwen en kinderen naar de Schotse meren en rivieren. De vrouwen, op het land vermomd als witte merries, zijn de enige wezens die vrij kunnen reizen tussen de wereld van de mensen en die van de Kelpies. De slachtoffers worden naar de wereld aan de andere kant van het water gebracht via de waterpoorten. Daar aangekomen dienen ze voor de rest van hun leven als slaaf of werkkracht te werken. Een lot dat de mens verdient, want het is namelijk een wraakzuchtig, arrogant en onrein wezen. Coira deelt de mening van haar soortgenoten, maar dan lokt ze de prins Kaiden in haar val...
  Genre: fantasy (AU-universe)


  Reacties en opbouwende kritiek zijn altijd welkom. Het doel is namelijk om tegen eind november 40.000 woorden te hebben geschreven.

  Veel liefs,
  L.

  7 jaar geleden
 • Grace

  Hallo
  Als je graag verhalen over onbekende personen leest, met een vleugje magie en vooral veel girlpower, dan is mijn verhaal misschien wel iets voor jou!  Exact drie eeuwen geleden werd de laatste magiër in Agrea ter dood veroordeeld. Op dezelfde dag, maar dan generaties later, wordt Arabella's verloofde vermoord. De magie, die ze altijd al in haar bloed voelde stromen, kan ze tijdens een woede-uitbarsting niet controleren. Doodsbang vlucht ze voor haar eigen leven wanneer ze beseft wat ze heeft gedaan. Na een dagenlange achtervolging wordt ze door de soldaten van koning Marcus gevangengenomen. In een van de meest duistere kerkers van het land ontmoet ze Iona, die voor hoogverraad gevangen zit. Samen proberen ze de kracht van Arabella's magie terug te vinden en beramen ze een ontsnappingsplan. Iona wil Arabella naar de mensen uit de Bergen brengen, de enige plek waar ze veilig zijn voor Marcus en zijn soldaten.

  Je leest mijn verhaal uiteraard volledig vrijwillig! (:

  7 jaar geleden
 • lUcOzAdE

  Hoi!

  Ik ben pas begonnen met een story gebaseerd op het boek/ de film 'Paper Towns' van John Green. 'Gebaseerd op' wil niet zeggen dat het letterlijk overgenomen is. Het is mijn inspiratiebron en zal dan dus ook delen van het boek bevatten, maar ook compleet afwijken op sommige vlakken.

  Het is een Zayn Malik fanfiction. Ik weet niet wat je van One Direction/Zayn Malik vindt, maar mocht je het niets vinden; in het verhaal bestaat One Direction niet en is Zayn ook niet beroemd. De andere jongens zullen slechts in één hoofdstuk voorkomen. Zayn komt alleen in het begin en eind voor, maar het verhaal zal wel om hem draaien. Ik gebruik eigenlijk alleen zijn naam en uiterlijk.

  Hier een korte samenvatting van het verhaal:

  Een jongen (Zayn) verdwijnt op mysterieuze wijze. Door middel van aanwijzingen die Zayn heeft achtergelaten, probeert de hoofdpersoon (Annabelle) hem te vinden. Zayn is altijd al zo mysterieus geweest en Annabelle heeft hem altijd al leuk gevonden, maar nooit het lef gehad daar iets mee te doen. Een paar weken voordat ze beiden zouden verhuizen uit hun oude buurt, worden ze toch erg close samen. In de nacht die ze samen doorbrengen, nemen ze wraak op de ex van Zayn. Annabelle krijgt de hoop weer terug dat ze dan toch ooit dichter bij elkaar zullen komen, want ze zijn zo verschillend als twee mensen kunnen zijn. De volgende ochtend is Zayn er echter niet, en door middel van verborgen aanwijzingen gaat Annabelle op zoek naar Zayn. In een lange zoektocht, waar geen eind aan lijkt te komen en de moed haar regelmatig in de schoenen zakt, leert ze zichzelf en Zayn steeds beter kennen.

  Ik zou het leuk vinden als je een kijkje zou willen nemen!

  alvast heel erg bedankt.

  Groetjes,
  MALIK93/Femke


  7 jaar geleden
 • lUcOzAdE

  Hoi!

  Op 1 augustus begint mijn nieuwe Zayn Malik fanfiction. De proloog staat al online.

  Badboy • Zayn J. Malik

  Ik zou het erg leuk vinden als je een kijkje nam (:

  Alvast bedankt!

  ps. Als je zelf schrijft, mag je altijd een berichtje achterlaten in mijn blog

  7 jaar geleden
 • ChocolateMuffin

  Zou je misschien een kijkje willen nemen bij mijn story?
  Hij is net begonnen :)
  I'm Yours For Every Season || Harry Styles

  Alvast bedankt!
  x

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen