"Al dat werk voor niets. Jij kunt er niks aan doen, Katniss. Er zijn gewoon maar heel weinig mensen die van nature een camerageniek gezicht hebben. Zoals hij bijvoorbeeld." Ze grijpt Gale beet, die met Plutarch zit te praten en draait hem naar ons toe. "Is hij niet knap?"
Gale ziet er waarschijnlijk inderdaad erg aantrekkelijk uit in het uniform. Maar we voelen ons allebei opgelaten door de vraag, gezien het verleden. Ik probeer een gevat weerwoord te bedenken, maar dan zegt Boggs kortaf: "Nou, je kunt niet van ons verwachten dat we al te zeer onder de indruk zijn. Wij hebben net Finnick Odair in zijn onderbroek gezien.'
~ Katniss Everdeen, Gale Hawthorne, Boggs en Fulvia Cardew - Spotgaai

Eerder op de avond, toen ik mijn excuses aanbood omdat ze nu geen morfling meer had, wuifde ze het nog weg met de woorden dat er toch een keer van moest komen. Maar rond drie uur 's ochtends krijg ik het gehele arsenaal aan vloeken dat District 7 te bieden heeft naar mijn hoofd geslingerd.
~ Johanna Mason en Katniss Everdeen - Spotgaai

"What must it be like, I wonder, to live in a world where food appears at the press of a button? How would I spend the hours I now commit to combing the woods for sustenance if it were so easy to come by? What do they do all day, these people in the Capitol, besides decorating their bodies and waiting around for a new shipment of tributes to rill in and die for their entertainment?”
~ Katniss Everdeen ~

_______________________________________________________"How much is this?"
"Five Gallions."
"And for me?"
"Five Gallions."
"I'm your brother!"
"Ten Gallions."

~ Fred, George and Ron Weasley

"After all this time?"
"Always"

~ Severus Snape and Albus Dumbledore

_______________________________________________________"Just one thing: Never turn your back on an enemy."
- Jasper

"Forget it." - Edward
"She may need her toes someday. Face it. I'm hotter than you." - Jacob

"Ah you're freezing Bella. Relax. You'll warm up soon. Faster if you took your clothes of." - Jacob
"Jake.." - Bella
"Survival 101." - Jacob


_______________________________________________________


My dad playing Rainbow 6 Vegas 2;
"I see you!" ~ Game
"Ik joe ook!" ~ Mijn pa

Me and my dad playing Rainbow 6 Vegas 2;
"Help me pap!"
"Waar ben je dan?"
"Boven!" *dies*
"Dat snapte mijn kont ook nog."
*Ik klap dubbel van het lachen*

Me and my dad playing Rainbow 6 Vegas 2;
"Aim for the head!" ~ Game
*terrorist gets shot*
"If you don't aim you're dead! Fucker." ~ Mijn pa
*Ik begin te lachen*

_______________________________________________________


Hedge yelled a question that might have been: Where's Frank?
Percy pointed at the giant koi.
Frank waved his left dorsal fin. Sup?
~ Coach Hedge, Percy Jackson and Frank Zhang - Mark of Athena

Frank grimaced with concentration. Suddenly, he disappeared. On the deck where he'd been standing, a green iguana crouched next to an empty set of Chinese handcuffs.
'Well done, Frank Zhang,' Leo said dryly, doing his impression of Chiron the centaur. 'That's exactly how people beat Chinese handcuffs. They turn into iguanas.'
~ Frank Zhang and Leo Valdez - Mark of Athena

They were alone except for Coach Hedge, who was back on the quarterdeck singing the Pokémon theme song. The coach had changed the words to 'Gotta kill 'em all' and Leo really didn't want to know why.
- Mark of Athena

_______________________________________________________


'Ik snurk niet,' zei Arnaut gekwetst.
Will trok een wenkbrauw hoog op. 'Is dat zo? Dan zou ik maar gauw die kudde walrussen de tent uitjagen. Natuurlijk snurk jij wel!'
~ Will en Arnaut - Het beleg van Macindaw

_______________________________________________________


'Ze heeft niet gezegd dat je een crimineel bent...'
'Nee, ik ben gewoon een heel stout jongetje. Ik doe allemaal slechte dingen. Ik schop jonge katjes. Ik steek mijn middelvinger op naar nonnen.'
~ Jace en Alec - Stad van Vuur

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen