Zet hier please je reclame voor je story!
in het gastenboek is het verboden.. en daarom doe ik het ook niet meer
Als ik reclame zie in mijn gastenboek, Negeer ik het.

Welke ik wel zal lezen:
- 1D fanfics
- 5SOS fanfics
- 16+
- 1D indiviueel
- 5SOS individueel
- sic-fi, fantasy, actieDie ik nooit of ten nimmer lees:
- TokioHotel fanfics
- Harry Potter fanfics
- Hungergame Fanfics
- Justin Bieber Fanfics
- Bromances

Neem een kijkje op mijn story!:) Klik Hier!

Reacties (21)

 • Harry1DNiall

  Heyyy
  Ik ben een story van een aantal jaar geleden aan het herschrijven.
  Misschien ben je wel geïnteresseerd.
  Het gaat over One Direction ...
  Thema: Haat & Liefde

  groetjes xxx

  1 jaar geleden
 • Laleah

  Ik weet niet of je dit leuk vindt om te lezen ^^ Verder heb ik helaas niets dat op je 'wat ik wel lees' lijstje staat. Maar deze was quite popular, dus misschien dat je die wel leuk vind.

  Happy Thoughts || Peter Pan
  x link ~ Fantasy, Romantiek, Avontuur ~ Peter Pan ~ Nederlandstalig ~ Abo record: 65 x
  Avery Johnson is een zeventienjarig meisje uit Londen en is anders dan de rest. In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten was ze totaal niet bezig met jongens, liefde en mode. Ze viel buiten de groep en dat werd haar ook sterk duidelijk gemaakt. Haar ouders waren erg streng, ze waren nooit thuis door hun werk en als ze dat wel waren, waren ze nog niet bezig met hun enige dochter.
  Omdat ze zich vaak alleen voelde, schreef zij haar gevoelens vaak uit op papier en verborg zij zich achter stapels boeken. Avery vermaakte zich prima op zichzelf, maar ze voelde zich vaak eenzaam. Een eenzaamheid die haar langzaam steeds meer opvrat. Er was maar één persoon die haar graag van deze eenzaamheid wilde verlossen en die stiekem, 's avonds op haar dak lag te luisteren naar hoe zij haar verhalen voorlas aan haar katje. Zijn naam was Peter Pan.
  Hij neemt haar mee naar Neverland, het land waar alle dromen uitkomen, maar Neverland is niet het land waar Avery zo vaak over had gelezen in de boeken. Wanneer de piraten haar te pakken krijgen, ontdekt ze de toekomst waar Neverland in verstrikt is geraakt en moet ze met Peter een manier zien te vinden om Neverland te redden van zijn ondergang.

  2 jaar geleden
 • Grace

  Hallo,

  Ik doe mee aan Story of the Year 2016 en aangezien ik het niet zo op de Spotlight betaalmiddelen heb, besloot ik om via deze weg reclame te maken voor mijn verhaal Zoet Water
  Korte inhoud: Sinds mensengeheugenis lokken de Kelpies mannen, vrouwen en kinderen naar de Schotse meren en rivieren. De vrouwen, op het land vermomd als witte merries, zijn de enige wezens die vrij kunnen reizen tussen de wereld van de mensen en die van de Kelpies. De slachtoffers worden naar de wereld aan de andere kant van het water gebracht via de waterpoorten. Daar aangekomen dienen ze voor de rest van hun leven als slaaf of werkkracht te werken. Een lot dat de mens verdient, want het is namelijk een wraakzuchtig, arrogant en onrein wezen. Coira deelt de mening van haar soortgenoten, maar dan lokt ze de prins Kaiden in haar val...
  Genre: fantasy (AU-universe)


  Reacties en opbouwende kritiek zijn altijd welkom. Het doel is namelijk om tegen eind november 40.000 woorden te hebben geschreven.

  Veel liefs,
  L.

  4 jaar geleden
 • lUcOzAdE

  Hoi!

  Op 1 augustus begint mijn nieuwe Zayn Malik fanfiction. De proloog staat al online.

  Badboy • Zayn J. Malik

  Ik zou het erg leuk vinden als je een kijkje nam!

  Alvast bedankt!

  ps. Als je zelf schrijft, mag je altijd een berichtje achterlaten in mijn blog

  4 jaar geleden
 • x_smileforme_x

  Hee,

  Ik ben een story begonnen,
  en ik dacht dat je hem misschien wel leuk zou vinden, hij gaat over Michael <3

  Alvast bedankt

  X

  Klik!

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen