Reclame

What I like
-One Direction
-Harry Styles
-Romantisch
-Drama
-Fantasy
-Sci-fi
-Harry Potter
-Hunger games
- Ect.

What I don't like
-Justin Bieber (Sorry, no hate)
-ik houd van lekker doorlezen, graag niet te veel Engelse taal, bijv. Nederlands geschreven en Engels gesproken. Nee dat word hem niet.
-Bromances (weer goede uitgezonderd)
- verhalen met Taylor Swift, Selena Gomez, ect. (Ben er niet zo van, en weer goede uitgezonderd)

Als je iets leuks hebt dump het hier maar. Ik zal er naar kijken! Ik houd van verrassingen...

Reacties (22)

 • SoulWolf

  Wil je even een kijkje nemen op mijn verhaal?
  Ik ben net nieuw hier en ik dacht, ik probeer het eens.
  Commentaar is altijd welkom, liefst op de opbouwende manier!

  Klikje

  Misschien doe je liever eerst de quiz die helpt bij het kiezen?
  Dan moet je even hier klikken.

  Heb jij ook een verhaal dat ik moet lezen?
  DUMPEN MAAR!

  3 jaar geleden
 • Grace

  Hallo,

  Ik doe mee aan Story of the Year 2016 en aangezien ik het niet zo op de Spotlight betaalmiddelen heb, besloot ik om via deze weg reclame te maken voor mijn verhaal Zoet Water
  Korte inhoud: Sinds mensengeheugenis lokken de Kelpies mannen, vrouwen en kinderen naar de Schotse meren en rivieren. De vrouwen, op het land vermomd als witte merries, zijn de enige wezens die vrij kunnen reizen tussen de wereld van de mensen en die van de Kelpies. De slachtoffers worden naar de wereld aan de andere kant van het water gebracht via de waterpoorten. Daar aangekomen dienen ze voor de rest van hun leven als slaaf of werkkracht te werken. Een lot dat de mens verdient, want het is namelijk een wraakzuchtig, arrogant en onrein wezen. Coira deelt de mening van haar soortgenoten, maar dan lokt ze de prins Kaiden in haar val...
  Genre: fantasy (AU-universe)


  Reacties en opbouwende kritiek zijn altijd welkom. Het doel is namelijk om tegen eind november 40.000 woorden te hebben geschreven.

  Veel liefs,
  L.

  4 jaar geleden
 • TheseWords

  Secrets // Draco Malfoy


  Everyone has secrets, the one worse than the other. But some of us have secrets that are so dark, so deep, that they can never tell them to anyone. Not even to their best friends and the persons they act like they trust. Those secrets are so strong, that they will change the world if they will ever will come out. But are they really able to keep them to themselves? Will they change the situation of their secrets? Or will the secret change them?

  4 jaar geleden
 • Grace

  Hello!
  Als je graag een verhaal over onbekende personen leest, met een vleugje magie en heel veel girlpower... dan is mijn verhaal misschien wel iets voor jou. Momenteel staat alleen nog maar het voorwoord en hoofdstuk 1 online, maar dan kan je al eens kijken of mijn schrijfstijl iets voor jou is of niet. (:
  Hier is de link naar Arabella

  Exact drie eeuwen geleden werd de laatste magiër in Agrea ter dood veroordeeld. Op dezelfde dag, maar dan generaties later, wordt Arabella's verloofde vermoord. De magie, die ze altijd al in haar bloed voelde stromen, kan ze tijdens een woede-uitbarsting niet controleren. Doodsbang vlucht ze voor haar eigen leven wanneer ze beseft wat ze heeft gedaan. Na een dagenlange achtervolging wordt ze door de soldaten van koning Marcus gevangengenomen. In een van de meest duistere kerkers van het land ontmoet ze Iona, die voor hoogverraad gevangen zit. Samen proberen ze de kracht van Arabella's magie terug te vinden en beramen ze een ontsnappingsplan. Iona wil Arabella naar de mensen uit de Bergen brengen, de enige plek waar ze veilig zijn voor Marcus en zijn soldaten.

  Mijn verhaal lezen doe je uiteraard helemaal vrijwillig, ik verplicht je tot niets!

  4 jaar geleden
 • GusWaters

  Puntkomma;  Een puntkomma is een plaats in een zin waar de auteur de keuze had om te stoppen met een punt, maar besliste het niet te doen.

  En ook wij hadden die keuze.
  Ik wilde een komma,
  zij wilde een punt.
  En we beslisten samen te kiezen voor een puntkomma.  Harry Styles
  Fauve D'Aubey
  GusWatersproductie
  Kortverhaal
  Start 8/08/2015


  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here