Dit is mijn schrijvers ID. Vooral voor mezelf omdat ik heel onoverzichtelijk ben. Ik raak altijd alles kwijt of ik weet een super leuk idee voor een verhaal maar vergeet het weer. Ik schrijf dus hier mijn ideetjes ook maar bij.

Naam: Cyanne
Leeftijd: 17 -15-05-1998-
Hobby's: Schrijven, tekenen, lezen, muziek luisteren, films kijken, paardrijden, lui zijn en nog een heleboel andere dingen waar ik nu niet op kan komen.
Favoriete boeken: De hongerspelen trilogie, Twilight Saga, Harry Potter, Dan Brown (Robert Langdon boeken haha), Grijze Jager, Divergent-Serie, De Test Trilogie, LOTR, De Labyrintrenner Trilogie, John Green boeken. Genoeg haha
Kort over mezelf: Nou kort over mezelf. Ik ben Cyanne of te wel Sitara. Ik schrijf al vanaf dat ik kind was verhaaltjes. Iets wat super leuk is om terug te lezen. Ik heb overal wel schriftjes liggen met korte stukjes tekst. Ongeveer vijf jaar geleden ontdekte ik via een vriendin Quizlet. Ik ging toen nog onder de naam Cytje98 of Cyanne rond haha. Lang geleden. Ik ben nu sinds drie jaar Sitara. Nee ik ben niet van plan mijn naam te veranderen. Sitara is een deel van mijn leven en ik vind het een prachtige naam.
Nou, op dit moment volg ik de opleiding Paraveterinair Dierenarts Assistente. Super gek, want ik zit dit nu aan te passen want het is echt twee jaar geleden dat ik dit schreef en toen had ik er al in geschreven dat ik dat wilde doe. Ik ben vast heel volhardend. Maar heb dus afgelopen jaar de Havo afgerond. Gelukkig... En ben echt super gelukkig op deze opleiding.
Ook schreef ik toen dat ik nooit een verhaal had afgeschreven. Dat heb ik nu ook voltooit. Met maar liefst bijna 30.000 woorden. Haha, kan je het geloven. Ik ben inmiddels aan een verhaal bezig die daar al dik overheen gaat. Maar ja. xx


-Legenda-
» Lopend
» Gepauzeerd
» Komend
» Afgelopen

STORIES -12-


Onbekende personen
» Single or Taken
Beschrijving: De aarde draait nog steeds dezelfde weg om de zon en de maan maakt nog steeds zijn ronde om de aarde, enkele sterren zijn gevallen maar dat mag niet baten. Maar er zijn wel degelijk dingen veranderd op de aarde. Ennah heeft net als iedereen een scherm en chip, maar ze komt er achter dat dit helemaal niet klopt met de menselijke gevoelens die ze heeft. Haar geduld en uithoudingsvermogen worden aardig op de proef gesteld als ze opzoek gaat naar het geheim achter de single en taken techniek.
» Nyctophilia
Beschrijving:In een klein dorpje in de staat Wisconsin, Verenigde Staten, woont Victoria May Unna. Met haar donkere haren en donkere ogen lijkt ze in niets op haar ouders die allebei blond zijn. Haar ouders hebben altijd gezegd dat ze hun eigen dochter is en dat ze al sinds haar geboorte bij hun is. Dit gelooft Victoria tot ze op een dag er achter komt dat dit helemaal niet waar is.
» Eye Color
Beschrijving: Als Luna Ebony Yones vier jaar na de vermissing van haar vader te horen krijgt dat hij dood is breekt er iets in haar. Samen met haar moeder trekt ze over de bergen om een nieuw leven op te starten, Ebony bedoelde niet een complete verandering. Peter en zijn vrienden lijden haar door een zware tijd maar zal ze hen altijd trouw blijven of zal de woedde haar te veel worden.
» Valentine
Beschrijving:Nadat al het levende verdween op elf mei 2023 was er niets meer. Een troosteloze bol zonder dampkring. Enkel zwevend in het heelal. De mensen hadden de wereld verpest en haar gekweld. Een nare gebeurtenis maar de hoop was er nog. Twee mensen. Een man en een vrouw die gedoemd waren om voor altijd met elkaar te leven maar in plaats van elkaars geliefde te worden, worden ze elkaars grootste vijanden.

Fanfictions
» Wheelchair | Harry Edward Styles
Beschrijving: Wat nou als je invalide raakt door een stom ongeluk. Je been kwijt raakt en voor altijd in een rolstoel moet zitten. Heb je dan eigenlijk nog wel een sociaal leven, tijd voor plezier, vrienden en liefde? Dit alles overkomt Samantha Collmen, oftewel Sam.
» Close to Perfection | One Direction
Beschrijving: Hayden Hope Wilsonn is de dochter van een rijke zakenman die veel geld heeft verdient met het verkopen van dure auto's. Ze hoeft zich geen zorgen te maken over geld of bezittingen, maar waar ze zich wel degelijk zorgen over maakt is, Liefde.
» Raad eens hoeveel ik van je houd | Harry Styles
Beschrijving: Het leven van Jade Quinzy Hinnston is altijd al hectisch geweest. Het is een meisje met haar streken en gewoontes, maar als ze ene Harry ontmoet veranderd dat drastisch.
» Aurora
Beschrijving: Niemand weet van die ene nacht in het verboden bos, niemand weet van haar geheim. Haar marmeren huid, haar bloedrode ogen en haar dorst, haar dorst voor mensenbloed. Maar zal dat altijd zo blijven. Er jagen mensen op haar om haar in de arena te gooien met drieëntwintig andere soortgenoten en één mens, een machteloos, niets-wetend mens. Maar wat als dat ene mens je grote liefde is. Je leven, jou eigen bonkende hart waar je om geeft. Dan stort je je in het gevecht, voor haar om zijn hart voor andere om zijn, heerlijk ruikende, dieprode, helder zuivere bloed.
» I wanna say | One Direction
Beschrijving: Die kleine dingen die het verschil maken tussen haat en liefde. Die kleine dingen die je meer doen geloven in je gevoel, de dingen waar van je houd, je lief hebt. De ontmoeting, de eerste kus, het lachen samen om dingen die niet grappig zijn. De dingen die het verschil maken. Het is de perfectie van het moment, de plek en de personen die dan samen zijn. Het zijn de dingen die je er aan herinneren dat je voor elkaar bestemt bent en dat je voor elkaar moet zorgen, maar wat als je die dingen vergeet?
» Another Life - Detroit | One Direction
Beschrijving: Abbygael Davis is ten einde raad met haar leven. Het is verwoest door mannen, die hunkeren naar vrouwen. Abbygael die na de dood van haar zus niets anders kon, wil een einde maken aan haar leven, maar zal dat zo blijven na de ontmoeting met vijf aardige jongens.

Five Directions, One destination
» [Twenty-four | H.E. Styles
Beschrijving: Brooke lijd aan de ziekte Leukemie. Een agressieve vorm van kanker in het beenmerg. Brooke heeft het er erg moeilijk mee en ziet het leven helemaal niet meer zitten. Ze was er erg laat bij en de behandeling slaat hoogstwaarschijnlijk niet aan. Omdat Brooke zo jong is gaan ze het toch proberen. Als Brooke het niet meer ziet zitten is er één probleem of eigenlijk de enige hoop. Harry Edward Styles. Direction one
»Two | Z.J. Malik
Beschrijving: Kan ik nog niet vrijgeven. Direction two
» Seventeen | L.W. Tomlinson
beschrijving: Kan ik nog niet vrijgeven. Direction Three
» Thirty-six | N.J. Horan
Beschrijving: Kan ik nog niet vrijgeven. Direction four
» Twenty-one | L.J. Payne
Beschrijving: Kan ik nog niet vrijgeven. Direction five.
How many lives do we live? How many times do we die?
They say we all lose 21 grams... at the exact moment of our death.
Everyone.
And how much fits into 21 grams? How much is lost? When do we lose 21 grams?
How much goes with them? How much is gained? How much is gained?
Twenty-one grams.
The weight of a stack of five nickels.
The weight of a hummingbird.
A chocolate bar.
How much did 21 grams weigh?

» Hundred | One Direction
Beschrijving: Kan ik nog niet vrijgeven. Destination

» H.E.S. Mine || Harry Edward Styles
Beschrijving: 'He will not be easy to catch.'
'I'll catch him.'
'Oh yeah?'
'He's mine.'

One second he breathes,
and the next second he stops.
Humans call it death.


IDEEËN
» Autumn Amore
» Twinkling words
» ...

QUIZZEN
» What is your perfect boy
» What is your perfect boy 2

GEDICHTEN
» Magical Smile

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen