Maandag 28 april 2014
Dag 1.


Nog snel rende ik van boven naar beneden. Snel pakte ik al me laatste spullen in, gister kon ik nog niet alles inpakken dus dat moest deze ochtend. Kleine zweet druppeltjes vormde zich op mijn voorhoofd en ik voelde wat klam op mijn gezicht. Ik kon niet echt goed met stress omgaan en dit was zeker zoon moment.

' Eva, lukt het allemaal?' Mijn moeder riep naar boven. Snel antworden ik iets als ' jaha,' en ging meteen weer veder.
Ik deed voorzichtig mijn audioversterker (boks) in de tas met de 2 spiekers er boven op en proppte er kleine dingentjes tussen zoals een tasje met al mijn nagellak en een taartenboek. Het begon al wat op te schieten en de tijd ging snel voorbij. Haasttent deed ik snel wat kleding in me tas en deed een ander vest aan. Sleepte me lege gitaar tas mee de trap af en liep naar de badkamer waar ik 2 flessen shampoo en een condichner en bodylotion pakte, en die vervolgens snel in een plastick tasje deed in een andere grote oranje albert hein tas deed met mijn toilettas. Ik snelde te trap af en legde vast een tas en mijn lege gitaar tas neer. Mijn schoenen deed ik op mijn boks en rende weer naar boven ik propte nog een speciaal soort hard tasje met scheermesjes erin en andere kleine spulletjes. Mijn vader nam mijn grote en zware legertas waar kleding in zat voor meer dan een maand.
Hij liep de trap af en ik volgde hem na 5minuten met mijn laatste spullen. Met mijn standaard vlecht in mijn haar gevlochten mijn lippen gestift, poetste ik nog snel mijn tanden en deed de spullen in de oranje tas. Waar ik nog snel 1jas bij deed en een klein tasje. Nu moest ik alles hebben.

Na afscheid hebben genomen van mijn vader door een kus op de wang liep ik naar buiten waar ik nog mijn gitaar in deed. Vlug gingen mijn moeder en ik nog naar de albert hein voor mijn laatste boodschappen. En reed naar Au Boulot voor vertrek.


- word vervolgd!x

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen