Hier kan je je reclame droppen.
Graag in een spoiler de proloog (of inleiding) van de story.
Voor de duidelijkheid, ik hou niet van:

# Short Stories
# Slecht geschreven stories (geen punten, leestekens, enz.)
# Zielige stories (mag wel maar serieus, ik ga huilen)
# Stories met Mainstreet of Hobbit/Lord Of The Rings (NoHate)
# Ship stories (Larry, Zouis, Niam, etc.)

Ik hou van deze genres:

# Avontuur
# OP
# Actie
# Komedie
# Thriller
# Drama
# Fanfiction (Divergent, The Hunger games, One Direction, Harry Potter)
# Fantasy
# Historisch
# Detective

De stories mogen Nederlands en Engels zijn.

xx Aethelthryth.

Reageer (16)

 • SoulWolf

  Wil je even een kijkje nemen op mijn verhaal?
  Ik ben net nieuw hier en ik dacht, ik probeer het eens.
  Commentaar is altijd welkom, liefst op de opbouwende manier!

  Klikje

  Misschien doe je liever eerst de quiz die helpt bij het kiezen?
  Dan moet je even hier klikken.

  Heb jij ook een verhaal dat ik moet lezen?
  DUMPEN MAAR!

  6 jaar geleden
 • Grace

  Hallo,

  Ik doe mee aan Story of the Year 2016 en aangezien ik het niet zo op de Spotlight betaalmiddelen heb, besloot ik om via deze weg reclame te maken voor mijn verhaal Zoet Water
  Korte inhoud: Sinds mensengeheugenis lokken de Kelpies mannen, vrouwen en kinderen naar de Schotse meren en rivieren. De vrouwen, op het land vermomd als witte merries, zijn de enige wezens die vrij kunnen reizen tussen de wereld van de mensen en die van de Kelpies. De slachtoffers worden naar de wereld aan de andere kant van het water gebracht via de waterpoorten. Daar aangekomen dienen ze voor de rest van hun leven als slaaf of werkkracht te werken. Een lot dat de mens verdient, want het is namelijk een wraakzuchtig, arrogant en onrein wezen. Coira deelt de mening van haar soortgenoten, maar dan lokt ze de prins Kaiden in haar val...
  Genre: fantasy (AU-universe)


  Reacties en opbouwende kritiek zijn altijd welkom. Het doel is namelijk om tegen eind november 40.000 woorden te hebben geschreven.

  Veel liefs,
  L.

  7 jaar geleden
 • TheseWords

  Secrets // Draco Malfoy


  Everyone has secrets, the one worse than the other. But some of us have secrets that are so dark, so deep, that they can never tell them to anyone. Not even to their best friends and the persons they act like they trust. Those secrets are so strong, that they will change the world if they will ever will come out. But are they really able to keep them to themselves? Will they change the situation of their secrets? Or will the secret change them?

  7 jaar geleden
 • Grace

  Hallo
  Als je graag verhalen over onbekende personen leest, met een vleugje magie en vooral veel girlpower, dan is mijn verhaal misschien wel iets voor jou!  Exact drie eeuwen geleden werd de laatste magiër in Agrea ter dood veroordeeld. Op dezelfde dag, maar dan generaties later, wordt Arabella's verloofde vermoord. De magie, die ze altijd al in haar bloed voelde stromen, kan ze tijdens een woede-uitbarsting niet controleren. Doodsbang vlucht ze voor haar eigen leven wanneer ze beseft wat ze heeft gedaan. Na een dagenlange achtervolging wordt ze door de soldaten van koning Marcus gevangengenomen. In een van de meest duistere kerkers van het land ontmoet ze Iona, die voor hoogverraad gevangen zit. Samen proberen ze de kracht van Arabella's magie terug te vinden en beramen ze een ontsnappingsplan. Iona wil Arabella naar de mensen uit de Bergen brengen, de enige plek waar ze veilig zijn voor Marcus en zijn soldaten.

  Je leest mijn verhaal uiteraard volledig vrijwillig! (:

  7 jaar geleden
 • Globe


  Genres: highschoolroman, romantiek, onbekende personen


  Ben is een gewone jongen in zijn laatste jaar high school. Tot nu toe beleeft hij de tijd van zijn leven. Samen met zijn beste vrienden Charlie en Victoria probeert hij er het beste van te maken en gaan ze af en toe lichtjes over de grens. Ben's leven ging tot nu toe vooral om zichzelf en zijn vrienden. In relaties is hij niet zo goed hoewel hij iedereen benijdt die hopeloos verliefd is. Achter zijn nochalance en roekeloosheid schuilt er diep vanbinnen ontelbaar veel liefde en affectie die wachten tot de dag om het aan iemand te geven.Wanneer Victoria aankondigt dat haar nichtje uit Perth, Schotland naar Northhampton zit hij in een lastig parket. Kiest hij voor zijn vrienden of besluit hij om het nieuwe, nog onbekende meisje een kans te geven. Victoria wil namelijk geen contact met haar totdat ze zeker weet dat haar nichtje geen complete loser is. Hoe kortzichtig dit ook mag lijken, het brengt Ben wel in een lastige tweestrijd. Wie is ze? Zal hij de juiste keuze maken? Is Victoria bereid om in te zien dat het belachelijk is hoe ze denkt? Staan zijn vrienden aan zijn kant? Is hun vriendschap wel wat hij dacht dat het was? Of is niets wat het lijkt?

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen