Avus --- Saartje.

Two years ago.

Ik vind jou knap. ;o (cat)
Ik mag jou wel. ;pp
Ik vind jou wel aardig.
THIIHIIHIIHIIIHII.
Zo, die had je niet verwacht he.

---

I like yaaa.
Let me say; Puddi Puddi.

>.< Ik lig weer stuk.
Okay, ik ben gek

---

You're my monkey and I will be there for you. <3'

---

One year ago.

Hey you,
Jeah you.
I have something to tell you.

I like u =)

---

I just have to say that I love you and I will always be there for you <3'

---

Smile and let the world show that you're beautiful. <3


Drugsforsale --- Dewi

Two years ago.

Ik mis jou & onze liefdevolle gesprekken,

RockThisShit --- Elia

Two years ago.

IKHOUVANJOU.Ik weet het,super diepe quote.

---

Okee, Je moet weten dat ik me serieus super voel als je dit tegen me zegt. En dat is iets wat ik van jou heb geleerd. Voor dat ik jou ontmoet heb wist ik niet eens dat ik hier toe in staat zou zijn. Ik ben nooit van het kleffe geweest. Nu nog steeds niet maar ik heb nu geen moeite meer met een simpele 'ik hou van jou'. Je bent en blijft een heel erg belangrijk persoon in mijn gestoorde leventje. De enige wie ik alles kan vertellen, en daarom dus eigenlijk ook de enige die mij werkelijk begrijpt. Je moet ook weten dat je me altijd alles kan vertellen en ik hier ook altijd voor open zal staan.

ik hou ongelofelijk veel van je.

---

Wijf.
Of je nog leeft


---

Nou je bent gewoon me Sexbomb.


Ourania --- Cheryl.

Two years ago.

Je bent mijn held.

---

Hihi <3

One year ago.

I love you.

---

Cheryl and Aiden and Nathan is Chathan :'D

Vandinha

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen