YOU ROCK MY WORLD.


Zoals eerder gezegd, moet ik toegeven dat je verschrikkelijk veel voor me betekent, liefste Amber. Ik heb dagen liggen piekeren over hoe ik het hier zou kunnen komen brengen, maar het blijft een mysterie, niet alleen voor jou. Het moment dat je je wachtwoord gaf - als teken dat je me vertrouwde - gaf me een enorm boost vol liefde. Alsof mijn hart bijna ontplofte van eer - het kon je liefde niet meer aan. Je begrijpt niet hoe je berichtjes mijn dag kunnen goedmaken, je enthousiasme over ons verhaal, je filmpjes dat ik duizendmaal herbekijk en je stem die als een melodie doorheen mijn oren galmt. Ik zou iets speciaals willen doen voor je sweet 16 en ik weet niet perfect hoe lang we al zo goed bevriend zijn, maar ik denk dat het gemakkelijk al anderhalf jaar is - vanaf het moment dat jij je registreerde want ik was verliefd geworden op je username. Later viel ik ook voor je karakter, je stem en je prachtige uiterlijk.

Voor je verjaardag zou ik dus zestien redenen willen geven waarom ik je niet kwijt wil, wat ik leerde uit onze vriendschap en hoeveel je voor me betekent;

1. Je gaf en geeft me het gevoel dat ik ertoe doe in het leven en dat ik iets kan veranderen.
2. Vanaf het eerste moment accepteerde je me hier op Quizlet en dat werd alleen maar beter op What's App.
3. We zijn beiden Pizza Queens die alles doen om een stukje pizza te kunnen veroveren.
4. Je denkt altijd twee keren na voordat je iets zegt zodat je het van twee perspectieven kan bekijken - iets wat ik apprecieer.
5. Je geeft iedereen de kans het goed te maken en relaties weer op te pakken waar ze bleven haperen.
6. De manier waarop jij met woorden speelt, is een plezier voor het oog en de geest - het is een uitdaging je diepe teksten te ontrafelen.
7. Aardbeien en chocolade zijn de beste combinatie - dat weet jij dus je hebt heel erg goede smaak.
8. Je berichten maken we week alsof ik jelly gedachten krijg en letterlijk verliefd naar mijn scherm kan staren voor een halfuur.
9. Onzeker ben je wel, al snap ik niet waarom, zie je niet hoe perfect, lief en aangenaam je bent naar anderen toe?
10. Hoe we van de ene seconde luchtig kunnen praten, gaan we de andere over in een diep gesprek dat tot midden in de nacht kan duren.
11. Je bent heel erg volwassen voor je leeftijd maar kan ook uit de hoek komen alsof je weer vijf jaar oud bent.
12. Ik wil je nooit meer kwijt omdat je dan letterlijk een gat zou achterlaten in mijn hart.
13. Je fangirlt net zo hard over Ziam als ik - dat schept een serieuze band bij me.
14. Genieten doe je van de kleinste dingen - waar heel veel mensen iets van kunnen leren.
15. Je bent iemand om naar op te kijken, lieve Amber, want dat doe ik.
16. De allerlaatste: je bent wie je bent, je doet je niet anders voor en dat maakt je perfect.


Daarnaast bestook ik je met 16 lekkere Harry-gifs;


Ook met 16 Ziam-gifs;


All right, voordat ik begin te fangirlen over Ziam in plaats van over jou, zal ik maar al stoppen met Ziam-gifs op te zoeken. Weet dat ik ontzettend veel van je hou en er geen woorden zijn dat kunnen representeren hoeveel je voor me betekent. Weet gewoon dat ik je nooit meer kwijt wil en je altijd een plekje in mijn hart zal hebben. <3

Remember I'll alwas love you.

Your sincerely,
Sara. (:

10/09/2014

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen