https://yourbasicmisfit.wordpress.com/

Soms denk ik werkelijk uit het niets 'wat als ik nou'. Meestal komt het er niet van omdat ik te bang ben. Gewoon voor afwijzing of wat dan ook, maar daar ben ik een beetje klaar mee, ik wilde nu een keertje wel een idee doorzetten. Ik ben nooit een doorzetter geweest. Ik haak altijd af omdat het niet goed genoeg Is. Dit keer niet. Dit keer gaat het me lukken. Ik kan dit. En ik ga iedereen die ook een droom heeft aanmoedigen om het te verwezenlijken. Sommige zeggen dan 'ja, dat willen zoveel mensen'. Ik zal je nu alvast zeggen, ik ben over pakweg twee maanden 17, als ik doe Leeftijd bereikt heb, heb ik een vriend gehad die er alleen voor me was als hij er baat bij had en een vriendin die ik voor hem gedumpt heb tot mijn grote spijt. Maar ik heb ook drie broertjes en een zusje verloren, ik heb meerdere mensen dood zien gaan. Ik ben blijven zitten door spijbelen in grote hoeveelheden en ik ben vrienden kwijt geraakt doordat ik depressief raakte. Hell mensen hebben me zelfs geprobeert te verdrinken. En hier zit. Ik typ dit nu. Wat betekend dat ik mezelf door al die shit heb heen gewerkt. Er zijn genoeg mensen die dat niet denken te kunnen en daarvoor wil ik er zijn. Daarvoor wil ik dit doen. Maar ook om mezelf te bewijzen dat ik dit kan. Het zou cool zijn als je mijn Blog volgt. Ik denk dat We allemaal wel iets willen en ik denk dat de truc Is dat We iemand nodig hebben die in ons geloofd. En al ben ik maar een random persoon van internet, als je een droom heb, geloof ik in je. Keep your hopes up people!!


Phortion~

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen