Hoi iedereen ik ben laatst op het idee gekomen om mijn eigen vlechten blog te maken. Wat houd het nu eigenlijk in? Wel om de twee dagen of soms om de dag wil ik jullie een vlecht aanleren ik zet de stappen er bij en dan nog een afbeelding van de vlecht die ik aan jullie wil laten leren! Met vlechten bedoel ik niet met touwtjes vlechten of met loom bandjes maar natuurlijk met je eigen haar! Ik zou graag willen weten wat jullie er van vinden om mijn eigen vlecht blog te maken:)
Zet het vanonder in de reacties of stuur een berichtje naar mijn gastenboek.


+ik ga straks de eerste vlecht online zetten ik ga nog eens nadenken of ik ga beginnen met de vlecht met drie strengen dus de gewone of de ingevlochten vlecht met plukjes bij pakken.dat is de ingevlochten vlecht zelf doe ik hem soms in als het warm is. Omdat mijn haar dan opgestoken zit en dat voelt dan echt mega lekker!

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen