hoi iedereen. Vandaag wil ik jullie de ingevlochten vlecht leren de meeste mensen denken dat die vlecht moeilijk is maar voor mij is het een van de makkelijkste vlechten die ik ken. Ik had in het weekend is zin voor lekker opgestoken haar dat niet snel los laat, toen dacht ik dus meteen aan de ingevlochten vlecht.

Het is belangrijk dat je het haar heel goed doorkamt. En met doorkammen bedoel ik dat je het goed naar achteren kamt vanaf boven op het hoofd
Als je dat hebt gedaan hebt pak je helemaal vanboven(of iets er onder) een plukje haar. Nu is het belangrijk dat je even goed oplet het word al iets moeilijker
Je maakt in het plukje dat je genomen hebt een vlecht maar niet helemaal tot beneden vanaf dat je de tweede keer rechts er hebt over gedaan neem je een plukje een klein plukje vanaf de zijkant van het overgebleven haar dit doe je ook met links dus je doet links in de vlecht erover en je pakt een klein plukje bij. En zo doe je voort als je geen haar meer over hebt om plukjes te pakken maak je de gewone vlecht
Eindresultaat.

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen