#Wanneer je iets per ongeluk in de spotlights zet : '((huil)(om te kijken of er een paasei verstopt zit...)
Dan kan ik maar beter echte reclame maken voor mijn verhaal:
https://www.quizlet.nl/stories/152298/the-wolf-riders/


Weet iemand trouwens waar er een topic is over de paaseieren?silverhorse
Het was mijn eerste username. De naam die ik ook op howrse had en daarom gewoon deze ook genomen. Gewoon omdat ik deze zowat overal voor gebruik.

Samotrace
De wereld die ik bedacht heb en tevens ook iets met mijn eigen naam te maken heeft.

Mladris
Omdat ik op een andere site mijn naam in deze naam had veranderd en toen weer terug naar mijn normale naam, maar deze naam bleef in mijn achterhoofd zitten. Gewoon omdat ik het een mooie naam vind.

Valar_Dohaeris
Game of Thrones fans herkennen dit zinnetje al snel. De vroegere Akallabeth kwam op idee om passende namen te kiezen. We kennen elkaar in de echte wereld.(cool)En aangezien we beiden GoT fans waren besloten we dit te kiezen. Zij heet nu Valar_Morghulis en ik Valar_Dohaeris. Ik koos voor deze omdat ik het mooier vond en omdat je dan bij The Wolf Riders (een verhaal wat we samen schrijven) in de goede volgorde zag.


NiareNero
Een combinatie van twee originele karakters;)

Reacties (4)

 • NiareNero

  Wow bedankt voor jullie reacties:)Waarschijnlijk gaan jullie het niet zien, aangezien ik nergens te zien kreeg dat ik een reactie had. Is dat normaal voor blogs? En dat iemand een kudo heeft gegeven hieraan, dat doet me glimlachen.:)

  1 jaar geleden
 • Rubin

  Haha, geweldig van dat paasei. :p Ik vroeg me ook al af of er niet al een topic over is, maar die is er (nog) niet.

  1 jaar geleden
 • aarsvogel

  Ik heb er nog geen topic over gezien, ik denk dat die komt wanneer het echt Pasen is. Van vorig jaar weet ik het ook al niet meer..

  1 jaar geleden
 • Teal

  Er is helaas (nog) geen topic over de paaseieren

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen