Hey,
Ik heb niet echt liefdesadvies nodig. Oke misschien ook weer wel.
Uhm willen jullie mij misschien helpen met iets ik heb twee vragen.

Vraag 1:
Vind hij mij denk je leuk?

In de spoiler staat er wat over


Ik vind een jongen dus heel erg leuk en eerst hadden we heel erg ruzie en later steeds minder en nu niet meer. Nu negeert hij mij en soms dan juist weer niet. Dus ik weet het niet meer. Hij blijft wel hai zeggen en alles.


Vraag 2:
Wat moet ik nu doen?
Moet ik wat tegen hem zeggen of wat? Wat als hij me irritant vind.

Reacties (3)

 • Bryndis

  Dit is al een tijdje geleden, maar als je er misschien nog over wil praten, stuur me een PB'tje met een duidelijker verhaal.. misschien kan je iets van advies geven als je dat wil, of je helpen er doorheen te komen..

  Lots of love!

  4 jaar geleden
 • Paardenvriend

  Ik ben niet een expert in de liefde maar ik zou huis in tegen stelling tot de reactie onder me, eerst een vriendschap op proberen te bouwen.

  Want als hij alleen maar hai zegt, en je soms negeert is het misschien niet slim om meteen te vertellen dat je hem leuk vind. Misschien overvalt het hem dan een beetje. Dus ik zou een kleine vriendschap op bouwen en op een moment dat het goed voel vertellen wat je voor hem voelt.

  Ik weet dat ik dit nu allemaal makkelijk kan zeggen. Want het is veel moeilijker om het daadwerkelijk uit te voeren.

  Ik hoop dat ik je hier mee kan helpen. Want ik heb niet echt ervaring met de liefde. Maar ik zou het denk zo aan pakken.

  Xx Lente

  4 jaar geleden
 • Laleah

  Ik denk dat het net te weinig informatie is om te bepalen of hij je leuk.vind, maar misschien moet je het hem gewoon vragen. Dat is de enige manier ben ik bang..

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen