Hey ik ben vorige week een hele leuke jongen tegen gekomen (ik noem hem worstje). Vanaf toen gingen we op FB beetje praten en nu spreken we elke dag af meestal wel met zijn vriend maangoed. En zijn vriend vroeg dus ook de hele tijd aan mij of ik hem leuk vind waarop ik gewoon ja op geantwoord heb. Zijn vriend zei dat ik hem datmoest zeggen omdat worstje blijkbaar wou weten waar die aan toe was ofz... Dus ik heb hem dat gezegd... En sinds dat ik dat gezegd heb doet hij beetje vaag en kortaf want eerst kreeg ik altijd een knuffel als die ging en de laatste paar dagen dus niet. Hij heeft me zelfs een kus op me mond gegeven toen die bij me was. Maar sinds dat ik dat gezegd heb doet hij niet meer zoals eerst. Terwijl ik bijna zeker weet dat hij me leuk vind .... Maargoed toen ik zei "ik vind je leuk" zei die ja dat dacht ik eigenlijk al en zei.. Maar is een beetje moeilijk wantja je praat niet veel met me en je bent een beetje stil... En dat vind ik toch wel moeilijk... Dat zei die en dat snap ik ook want je moet wel met elkaar kunnen "communiceren" maar.... Ik ben nog nooit zo stil geweest en heb me nog nooit zo onzeker gevoeld.., Bij andere jongens die ik leuk vond was ik meteen zo mezelf... Echt fk druk en raar ook... Je weet wel begin ik in een srs gesprek opeens over aliens. Maar bij hem doe ik zo me best maar ik krijg er amper iets uit. Maar ja als we buiten zijn is die alleen maar aan het voetballen en dan zit ik alleen maar te kijken... Dat vind ik niet erg maarja ik kan moeilijk dan een gesprek voeren ofz. Ik wil dat die weet dat ik niet zo ben ik ben juist niet... Maar ik zo graag met hem praten hierover maar ik weet niet hoe het lijkt net alsof hij me steeds minder leuk vind.... Dus ik wil nu ook graag weten waar ik aantoe ben. En ik wik dus dat die weet dat ik niet zo rustig ben en dat ik ook niet weet waarom ik zo rustig doe alleen bij hem.... Maar ik weet niet hoe ik dat allemaal moet doen.. Dus helpen zou heel lief zijn:)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen