Ik moet dit even kwijt.

Vorig jaar had ik ruzie met een eikel. Niet dat ik door hem werd gepest, maar hij deed echt niet normaal tegen me en het zat tegen pesten aan.
Ik begon hem leuk te vinden en eind van het jaar dacht ik zo van wow je bent best aardig, maar dit jaar sinds een paar dagen geleden weet ik weer hoe een eikel hij is. Ik vind hem nog steeds leuk en ik laat het hem gewoon even weten hoe boos ik op hem ben.
Zijn vriend die ik niet echt goed ken en hij deed nog niet zo lang kut. Bood uit zichzelf zijn excuses aan. Die jongen die ik leuk vind heeft nog nooit sorry gezegd.
En als ik een bericht stuur leest die het en antwoord die soms. En na dat die gister tegen een vriend van mij die ook autistisch dit zei: ( blauwe is een vriend van mij het rode is die eikel die ik zo leuk vind )

Heel gesprek...
Je moet niet alles letterlijk nemen.
Ik ben autistisch
Ik moet er maar mee leven

Autistje
Vriend van mij zei wat. En hij reageerde er echt heel op. Hij schold met een ziekte en met autisme weer enzo.

Ik ging naar dat kut kind toe op app dan en hij las het, maar hij antwoorde niet. Ik was boos. Hij had een paar dagen geleden nog iets ergs gedaan.
Ik was zo boos op hem. Vooral vanwege dat die spotte met autisme, want niet alleen die vriend van mij heeft het, maar ik ook.
En die vriend van mij apte me dat dat kut kind wilde vechten enzo in de ochtend dat die dat had gezegd en dat die helemaal flipte.
En dat kut kind heeft ook het kluisje onder me. En de kluisjes zoals nu houden we tot we van school af gaan.
Ik ben boos. Ik weet niet of ik nou bozer ben op dat kut kind of op mezelf dat ik zo dom was al die tijd.
Hij hield me gewoon aan het lijntje.

Reacties (2)

  • ennekeafwasser

    Praat met de jongen maar geef hem geen gelijk als jij vind dat het niet zo is

    3 jaar geleden
  • justdo1t

    Wat je nu moet doen is alle slechte eigenschappen van diegene onder elkaar zetten en naar een nieuw iemand zoeken om van te houden. Ik heb het gedaan, en het werkt!! Denk aan groepjes jongens op school waar je makkelijk mee kunt praten. En dan bedoel ik niet zijn vrienden. Dat is de laatste optie die je hebt.

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen