Vanaf nu echt read answer en natuurlijk sorry delete.Waarom is dit zo waar? Ik zie hem (bijna) elke dag. Al zit ik niet meer bij hem in de klas.Ik keek zo veel naar hem dat ik vergat en nu nog steeds wie ik echt ben. Ik zeg steeds: 'Ik ben hem niet waard.'
Maar hij is mij niet waard. Na alles wat hij heeft gezegd en gedaan.Dit zou ik eigenlijk zo graag willen. Want ik wil hem echt geen pijn geven, maar dan weet die gast eens eindelijk hoe ik me al vet lang voel. Ik haat hem zo erg. (maar hij is zo leuk )Ik zag deze afbeelding en wow nu begin ik er over na te denken. ... is het belangrijkst voor me eigenlijk, want om... huil ik het meest en zo en ja. En het doet echt veel pijn. Waarom vind ik hem nou zo belangrijk? Zo'n sukkel zo belangrijk vinden. Ik haat mezelf echt dat ik zo dom en naïef ben. En tot twee keer toe zei die dat die me leuk vond en was het een prank. Dat ik het de tweede keer nog geloofde. Echt in dit profiel kan ik het allemaal afreageren.Jep helaas wel. Kut zooi.Ik wil echt zo graag dat hij voelt hoe ik me voel.

ALLE MUZIEK DIE IK LUISTER STEM IK AF OP MIJN GEVOEL EN HOE STERKER IK HET VOEL HOE HARDER. IK ZETTE I HATE YOU I LOVE YOU VAN GNASH ZO HARD MOGELIJK OP, WANT IK VOEL ME ECHT KUT.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Data too long for column 'uri' at row 1