Waarschijnlijk ben je hier terecht gekomen omdat je verkeerd hebt geklikt. Mocht je hier toch zijn omdat je daadwerkelijk wilt weten wie ik ben, dan zal ik je dat met alle liefde vertellen. Mijn naam is Chloë en momenteel ben ik 21 jaar. Ik woon en studeer in het uiterste zuiden van het land, namelijk in het prachtige Maastricht. Oorspronkelijk kom ik uit Noord-Brabant, uit een dorpje in de buurt van Eindhoven.

Ik ben een groot fan van Harry Potter en Marvel. Maar ook films zoals LOTR, the Hobbit, the Matrix e.d. kan ik heel erg waarderen. Wat betreft muziek hou ik heel erg van rock, punk en indie bands. Ik ben naar een hoop concerten geweest en heb ook een aantal keer Pinkpop bijgewoond. In de lijst hieronder heb ik een poging gedaan om een overzicht te maken van de bands/artiesten die ik heb gezien.

— AC/DC ~ GeldreDome, 2015
— Metallica ~ Pinkpop, 2014
— 30 Seconds to Mars ~ Pinkpop, 2013 - Ziggo Dome, 2013
— The Script ~ Pinkpop, 2013
— Greenday ~ Pinkpop, 2013
— Owl City ~ Utrecht, 2011
— Imagine Dragons ~ Ziggo Dome, 2016
— U2 ~ Ziggodome, 2015
— Will and the People ~ Melkweg, 2014
— Robbie Williams ~ Ziggo Dome, 2014
— MIKA ~ HMH, 2015
— The Golden Earring ~ Vrienden van Amstel Live, 2014 - De Effenaar, 2015 - ZiggoDome, 2015
— Pentatonix ~ HMH, 2016
— Shinedown ~ Melkweg, 2016

Naast concerten bezoeken ga ik ook graag drankjes doen met vriendinnen of kun je me vinden bij een Irish Pub als er live muziek is. Oh en als ik thuis kom word ik altijd welkom geheten door mijn twee lieve tamme ratjes; Lux en Nox. <3 Op Quizlet ben ik vooral aan het RPG'en en verhalen aan het lezen. Sinds september 2016 ben ik ook moderator op Quizlet, een functie waar ik erg trots op ben!

Nou, dat was eigenlijk wel alle belangrijke informatie over mij! Bravo als je het allemaal hebt gelezen haha. Nu een vraagje aan jou.. Wie ben jij?

Reacties (3)

 • Emmert

  Kom je vaker in de sham of de john mullins?:D

  3 jaar geleden
 • justdo1t

  Oké dan, bereid je voor op een behoorlijk triest verhaal, ofwel mijn leven... Nee grapje, hier komt ie:

  Ik ben een 15-jarige gymnasiast die behoorlijk happy is met dr leven. Zonder twijfel heb ik een geweldig leuke klas en daar vertel ik ook (iets te) veel over. Sinds kort heb ik ook een bf, yay. Ik voel me vaak beter dan de rest, dus ik ben ietsjes te zelfverzekerd, maar goed, 't is beter dan de oude Emma, die twijfelde over haar uiterlijk, gewicht, persoonlijkheid en dat soort dingen. En voor de rest doe ik nog aan harpspelen en scouting (perfecte combi XD). Maar als ik mijn leven kort zou moeten uitleggen was het wel geweest: Wisselend, veel nadenken, chocolaverslaafd, mezelf, in ontwikkeling.
  Oh, nu ik toch bezig ben kan ik net zo goed mezelf uitleggen in smileys, yay:(dance)(flower)(yeah)(nerd):8(H)

  Verder ben ik niet echt fan van iets ofzo, ik ben gewoon een doorsnee-type, met mijn eigen draai eraan.
  Ook houd ik van
  - Schrijven
  - Eten
  - Slapen
  - Muziek luisteren
  - Afspreken
  - Feesten XD

  3 jaar geleden
 • Spunlay

  Wie ik ben... Goede vraag. Ik ben een 20-jarige studente biologie uit Brabant, die op het punt staat een grote sprong te maken. Ik worstel al twintig jaar met sociale en communicatieve problemen en heb behoefte aan structuur en overzicht wat ik niet aangeboden krijg op de universiteit. Ik ga een traject in om te kijken of ik de diagnose autisme zou kunnen krijgen waarmee ik hopelijk begeleiding kan krijgen op de uni. Misschien zou het beter zijn als ik op een hbo-opleiding zit, aangezien de begeleiding daar beter is, maar biologie is al mijn tweede studie en nog een keer switchen zie ik eigenlijk niet echt zitten. Ik vind het eigenlijk heel spannend, maar ik merk wel aan mezelf dat ik toe ben aan een officiële diagnose om zo persoonlijke hulp te kunnen krijgen.

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen