Oke momenteel ben ik nog steeds bezig met mijn verhaal I Will Survive, maar buiten dit verhaal heb ik natuurlijk ook nog andere verhalen maar oke.
Ik heb veel krabbels en kleine verhaal stukjes die later verwerkt gaan worden in het verhaal zelf.

Ik probeer ook meer karakters te bedenken, dit is lastig want de karakters die in de rebelen/strijders groep Red Guards zitten hebben ook code namen. De code namen zijn deels afkomstig van de Alfa Beta Charlie code namen lijst. Maar sommige hiervan heb ik aangepast om ze zo beter in het verhaal te laten komen. Voor Beta ga ik misschien wel Beaten doen, dus dan word het zo iets als 'Code Beta Beaten'.

Ik hoop dat jullie misschien een paar namen weten?
Binnenkort ga ik zelf proberen om wat schetsen van de omgeving te maken. Het verhaal speelt zich af op onze aarde, dus eigenlijk is er geen zelf verzonnen wereld kaart, misschien wel een beetje want tja, het is de toekomst en er lopen monsters buiten. De omgeving is zo bijvoorbeeld niet roos kleurig....

Elke keer probeer ik wat meer te verzinnen voor het verhaal maar als jullie tips, tricks of misschien zelfs wel een extra plot twist weten, laat het me dan alsjeblieft weten.


groetjes,

Auqia577

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen