De afgelopen 9 jaar ben ik "actief" op quizlet. En actief bediel ik veel aanwezig in vlagen. Ik denk dat ik quizlet al eerder kon. Ik kan het me niet meer herrineren maar ik denk dat ik niet meteen een account had aangemaakt. 9 jaar is een lange tijd. Ik kan me nog goed herinneren toen ik hier net een account had gemaakt je echt alleen maar quizzen kon maken. De verhalen die je schreef moest je in de uitkomsten van quizzen zetten en je had ook niet zo veel artestieke vrijheid als tegenwoordig (lees lay out).

Het is niet zo dat ik die tijd mis, absoluut niet. Je kan tegenwoordig zo veel meer op quizlet wat echt geweldig is. Toch heb ik er ook problemen mee. Want ik ben met vlagen actief op quizlet. Meestal ben ik in vakantie's of zo meer actief dan tijdens het schooljaar. Hierdoor kan het zijn dat ik maanden niet op quizlet kom. Wanneer ik dan na zo'n lange tijd weer online komt en allemaal nieuwe opties zie duizelt me het een beetje. Het duurt ook altijd even voordat ik alle nieuwe dingen helemaal in de gaten heb en snap.

Soms vraag ik me af of ik ooit helemaal stop met quizlet. Ik weet het niet. Ik denk van niet. Ondertussen hang ik hier al bijna 10 jaar rond en vind steeds nieuwe interesses om over te schrijven en lezen. Quizlet is door de jaren heen een thuishaven voor mij geworden waar ik me thuis voel en waar ik helemaal mezelf kan zijn. Ik hoef niet bang te zijn om vreemd aangekeken of uitgelachen te worden want er is altijd wel iemand die mijn mening deelt. Het maakt niet uit dat ik soms minder actief ben, mensen blijven aandig en vriendelijk.

De laatste tijd merk ik dat mijn quizlet gebruik stabieler word. Ik upload niet meer zo veel als eerst, maar ben wel meer online. Daarnaast heb ik een triljoen verhalen op mijn account staan die ik nog niet geactiveerd heb, net zoals hoofdstukken trouwens. Misschien moet ik dat meer eens allemaal online gaan gooien...

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen