Iedereen denkt dat die weet hoe ik me voel, maar dat is niet zo.
Misschien vinden sommige dat ik me aanstel, maar ze weten niet hoe ik me van binnen voel. Ik vertel iedereen dingen over wat er is gebeurt, maar dan weten ze nog niet hoe ik me voel. Ook al zeg ik dat ik me kut voel. Of verdrietig. Ook al beschrijf ik mijn emoties nog zo erg. Misschien zeg ik blij maar bedoel ik verdrietig. Misschien bedoel ik verdrietig, maar is het blij en verdrietig. Of dat ik iets niet kwijt wil ook al doet het me best veel pijn en blijf ik er mede voor zorgen dat het steeds terug komt. Nou en. Ik ben ik. En niemand weet hoe ik me voel. Zelfs al zeg ik nog zo duidelijk hoe ik me voel.
Van binnen voel ik iets heel anders, maar zelfs mijn beste vriendinnen durf ik dat niet te zeggen.
Maar op dinsdag altijd fiets ik in de avond met een vriendin van me die ik al heel erg lang ken. Het voelt alsof ze de enige is die me echt begrijp en of ik alleen alles bij haar kwijt kan. Ze is ook de enige die steeds vraagt hoe het met me gaat. Natuurlijk mijn moeder ook, maar oke anders.
Ze vraagt ook steeds: 'Hoe zit het nou tussen jou en ...?' Ze is ook heel erg begripvol en ze maakt niet hetzelfde mee, maar wel een beetje. Daardoor begrijpen wij elkaar.
Toch durf ik ook niet alles bij haar kwijt, maar wel meer dan bij iedereen.
Bij haar durf ik gewoon alles kwijt. En durf ik ook eerlijk te zeggen hoe ik me voelt. Het voelt alsof als ik het bij andere mensen zeg dat ik tegen mezelf lieg. Behalve mensen van quizlet die ik echt niet ken. Maar ja. Bijvoorbeeld JoSnape die ken ik best goed, maar bij haar durf ik het gewoon echt kwijt. Niet alles, maar ik zeg het wel eerlijk. Wat ik nou bedoel.
Maar aan een iemand hier op quizlet zeg ik super veel. Ik weet niet waarom ik zo veel zeg, want het is steeds maar. ...... en hij is zo leuk, maar nee. En alles. Ik zeg haar van alles over iedereen en wat iedereen doet. Ik zeg dat is gewoon irritant en ik ben er hele dagen verdrietig om. Oke sorry Ava. Dat ik jou er steeds lastig mee val, want jij hebt het ook druk. Maar wat het nou echt is durf ik nog steeds niet kwijt. Ik durf dat gewoon naar niemand kwijt, want het is gewoon stom. Wel veel naar dat ene meisje, maar ja.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen