________________________________________
Naam

Aydin Beqiri

Leeftijd:

19 jaar

Innerlijk

Aydin is geboren in Oslo, zijn moeder is dan ook Noors en zijn vader komt uit Pakistan. Aydin heeft een strenge opvoeding gehad waarbij er thuis niet veel getolereerd werd, er werd erg gehamerd op presteren op school en het verdienen van geld. Erg rijk is zijn gezin namelijk niet, waardoor iedereen gedwongen werd om werk te zoeken. Aydin is erg gehecht aan zijn broertje en zijn moeder, voor wie hij dan ook alles over heeft. De relatie met zijn vader is echter het tegenovergestelde. Hij heeft constant ruzie met zijn vader door de regels die hij Aydin oplegt en het feit dat hij amper thuis is en veel in het buitenland zit. Aydin zelf heeft nogal een ‘houding’ gecreëerd tegenover mensen die hij niet goed kent. Hij doet zich harder voor dan hij werkelijk is, maar als je hem beter kent zal je merken dat hij een enorm goed hart heeft en je met respect zal behandelen. Hij is erg gevoelig, zorgzaam en erg beschermend naar de mensen van wie hij houdt. Verder heeft Aydin last van slapeloosheid waardoor hij soms down en geprikkeld over kan komen. Hij kan niet zo goed tegen kritiek, maar is bereid anderen te helpen. Verder zal hij zich goed gedragen zolang hij omringd is met de juiste mensen. Op sommige momenten kan hij een erg grote bek hebben, maar dat is niet meer dan een masker. Omdat hij vaak gekwetst is door zijn vader weet hij niet altijd hoe hij met zijn gevoelens moet omgaan en dit kan zich uiten in onverschilligheid of soms in agressie. Verder heeft hij een ontzettend goed gevoel voor humor als hij daarvoor in de stemming is. In een vriendengroep kan hij de gangmaker zijn, maar ook degene die zich stil op de achtergrond houdt. Hij is dus heel erg sfeergevoelig en het is altijd maar een verrassing hoe Aydin op situaties zal reageren. Vaak vinden mensen dit vervelend en duren zijn vriendschappen dan ook nooit erg lang. Toch is hij een hele lieve jongen als je hem de kans geeft en zal hij vrienden niet teleurstellen. Aydin is daarnaast erg slim, maar dit komt niet altijd tot uiting op school, omdat zijn familie zoveel druk op hem zet. Hier kan hij absoluut niet tegen en soms kan het gebeuren dat hij even doordraait. Als hij in de buurt is van extreem extraverte mensen, voelt hij zich verlegen en ongemakkelijk en zal je hem niet snel horen praten. Je moet Aydin echt kennen voordat je over hem kan oordelen. Soms kan hij zich enorm hechten aan andere mensen en vertoont hij speels, ‘knuffelig’ gedrag en heeft hij enorm veel charme in zich.

Relaties

Nog niet bekend.

Uiterlijk

Aydin heeft een gesloten uitstraling, maar een lief gezicht en donkere ogen. Hij heeft een glimlach waarmee hij iedereen kan verwarmen en als hij goed gehumeurd is, heeft hij een ondeugende blik in zijn ogen. Aydin is niet groot en haalt net de 1.73, waar hij zelf nogal onzeker over is. Op zijn armen heeft hij een aantal littekens door de ruzies met zijn vader. Ook op zijn lichaam zijn soms blauwe plekken te vinden. Zijn haar is bijna net zo donker als zijn ogen en zit meestal in model, maar er zijn ook dagen bij dat het totaal in de war zit. Sproeten heeft hij niet. Verder is hij lichtelijk gespierd, wat meer zou kunnen zijn, maar Aydin geeft niks om fitness. Hij basketbalt zo nu en dan en verder is hij geweldig in hiphop-dansen, maar ook dit wordt niet goedgekeurd door zijn vader. Daarom probeert hij er niet veel mee bezig te zijn. Aydin heeft een licht getinte huidskleur en zijn kledingstijl is heel erg wisselend. Hij kan zich heel casual kleden, maar omdat hij nogal onzeker is kan hij ook uren voor de spiegel staan tot hij iets vindt waar hij tevreden over is. Als je Aydin hoort praten merk je dat hij een licht accent heeft, omdat hij tweetalig is opgevoed: Hij spreekt vloeiend Noors en Arabisch. (De guy op de foto’s heet Abbas Mourad).

Extra

Hij heeft nogal slechte gewoontes zoals roken en drinken dat hij probeert te verbergen voor zijn ouders, omdat ze dit niet tolereren. Dit is niet altijd makkelijk als je vrienden hebt die dit wel allemaal doen. Zoals ik al zei heeft hij een slaapprobleem, waardoor hij lusteloos over kan komen en schooldagen probeert te skippen. Aydin vertoont vaak vluchtgedrag als hij zich slecht voelt. Verder valt hij zowel op meisjes als op jongens. Bijna niemand weet tot nu toe dat hij biseksueel is en dat wil hij graag zo houden, omdat hij niet graag veroordeelt wordt door de buitenwereld. Hij moet je eerst 100% vertrouwen voordat hij het met je deelt.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen