Hi,
In mijn leven speelt momenteel best veel. Ik heb het erg druk met school, mijn vriendinnen, ik ben heel erg verliefd en ik zit nu middenin een verhuizing.
Ik zal bij het begin beginnen.
Mijn ouders zijn gaan scheiden toen ik 6 jaar was. Mijn vader had al snel een nieuwe vriendin en die is super aardig. Hij is nog steeds met haar samen.
Mijn moeder kreeg 2 jaar geleden ook een nieuwe vriend. Nu zijn we bezig met samen gaan wonen bij die vriend. Dat heeft zo z'n voor en z'n nadelen. Een voordeel is dat ik nu 2 straten van mijn oom woon en een nadeel is dat ik nu met de bus naar school moet en best ver van m'n vriendinnen moet gaan wonen. Dat is best lastig. Ik ben nu ook sinds 1 september 2016 1 week bij mijn vader en de andere week bij mijn moeder. Dat is super leuk. De week dat ik bij mijn vader ben is mijn beste vriend Wesley er het hele weekend. Ik ken Wesley al sinds ik heel klein was, maar we hadden elkaar meer dan een jaar niet gezien. Op 13 september 2015 zag Wesley mij op school en hij legde zijn hand op mijn schouder en zei: 'hoi Iris'. Ik herkende hem niet want hij was ineens de lucht in geschoten en had een zware stem gekregen. Toen hebben we eerst via messenger contact gehad en toen zijn we gaan appen. Wesley, zijn ouders, mijn vader en zijn vriendin en ik zijn vorig naar Orlando geweest op vakantie. Wesley en ik waren toen al erg close en dat is nu alleen maar meer geworden. Zijn ouders zijn de beste vrienden van mijn vader en z'n vriendin. Wesley en ik zien elkaar heel erg vaak, maar nu ben ik verliefd op Wesley... Dat is wel lastig want ik durf het niet tegen hem te zeggen... En dan zit ik nu op studiebegeleiding om mijn punten op te halen en daar heb ik een jongen ontmoet. Hij heet Yarno en hij is super aardig. Ik weet nu dus niet wie ik leuker vind... Wesley of Yarno...
Dit was wat ik even kwijt wilde
Groetjes Iris

Reacties (1)

  • Kyonakoenen

    Heftig verhaal, succes meid

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen