Hi,
Als jullie mijn vorige post hebben gelezen weten jullie dat ik verhuisd ben.
Omdat ik verhuisd ben moet ik de helft van de tijd met de bus naar school(de andere helft woon ik bij mijn vader).
Donderdag liep ik naar de bushalte en daar stond een jongen. Ik dacht: 'dat kon best Yarno wel eens zijn.' Toen ik dichter bij de bushalte kwam, bleek dat ook echt Yarno te zijn. Ik dacht echt zo van o my god. Toen heb ik met hem staan praten en daarna zaten we ook nog naast elkaar in de bus. Ik werd echt helemaal gek.

En gister was mijn verjaardag. Wesley en zijn ouders waren nog gekomen en altijd als hij bij me is denk ik in het begin zo van omg waarom ben ik zo verliefd op deze jongen en later verdwijnen deze gevoelens weer. Ik weet niet of ik nou wel of niet verliefd ben op Wesley...

Nou dit was mijn gezeur weer.
Bye!
Xxx Iris

Reacties (1)

 • Paardenvriend

  Weet je, ik zou dit geen gezeur noemen.;)

  Want liefde kan ingewikkeld zijn. Ik ben een keer verliefd geweest. :'D
  En daarom lach ik mezelf nu ook echt uit. Want het is al weg, de verliefdheid.

  Maar ik hoop dat je snel er achter komt wat je voor wie voelt.

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen