Ik vind een jongen leuk! We hebben geen contact en we kennen elkaar niet persoonlijk. We hebben oogcontact enzo. Elke keer als zijn vriend mij ziet zegt hij tegen zn vriend die ik leuk vind KIJK daar is zij! Dat is altijd zo! Hij zit vaak op een plek waar hij mij goed kan zien! En als ik hem tegen kom draait hij zich 180 °c om! En een keer was ik aan het bellen (zat in mn eentje in de kantine) en toen kwam zijn klasgenoot ( meisje) naar me toe terwijl ze nooit met mij zit. Ik ken haar heel lang en we groeten alleen verder praten we niet of zitten we niet met elkaar! Dus zat te bellen met mn vriendin en kwam ze naar me toe! En vervolgens vroeg ze of mocht zitten. Ze ging zitten en wilde ophangen vroeg ze me of het mn vriendje was, vervolgens zei ik nee het is mn vriendin! Toen zei ze ja dat zeggen ze allemaal waarbij ik antwoorde; je mag met haar praten als je me niet gelooft! Vervolgens geloofde ze mij. vervolgens vroeg ze of ik er wel een vriend heb. Antwoordde ik : nee heb geen vriend! Toen vroeg ze of ik iemand op de oogje heb? Waarbij ik antwoorde: nee tot nu toe heb ik niemand gevonden! Daarna had ze het over haar ex. En weer vroeg ze me; Weet je zeker je hebt geen vriend! Waarbij ik weer antwoorde : nee ik zweer het! Einde gesprek! Paar dagjes daarna. Kijkt hij vaker dan eerst en hij kijkt op een heel raar manier met een lachbekje. Ik wil graag tips en advies! Trouwens ik ben 16 jaar en hij 18 jaar geloof ik. nog even iets bijvoegen. het meisje die naar me toe kwam let veel op mij en houd me in de gaten niet alleen zij ook een andere klasgenoot van hem? Kan iemand mij vertellen wat dit betekent?

Reacties (1)

  • Laleah

    Ik zou zeggen ga lekker een gesprek met hem aan! Of ga dichter bij hem zitten in de klas en vraag een keer of hij een pen te leen heeft of een papiertje hebt als je geen papier hebt om op te schrijven. Of als er geen klonk in het lokaal hangt, vraag aan hem of hij weet hoe laat het is ofzo. Gewoon iets heel simpels doen! Uiteidelijk raak je wel aan de praat!

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen