Goedenavond dames en heren, welkom. Ik ben..... Maakt niet uit.

Je bent nog niet weg...? Niet dat ik je weg wil hebben, dat is zeker niet het geval, maar na die vreeslijke intro zou ik wel verwachten dat ieder mens wel weg zou zijn gegaan. Maar jij, jij bent hier nog. Wat verwacht je hier te vinden? In dit vak valt niks te vinden, geen schatten, niet de betekenis van het leven en al helemaal niet..... Eum.... Ja... Hehe, kan niks meer verzinnen. Iniedergeval, als je het tot zover hebt bekijkt dan wil je iets, een verhaal misschien.....? Dan beginnen we er toch een?

Lang, lang geleden....

En mijn inspiratie is weg, als die er al ooit is geweest. Maar serieus, ga iets doen met je leven, ga niet dit kut bericht lezen terwijl je daadwerkelijk wat goeds zou kunnen lezen, ik bedoel, dit is niks, helemaal niks, en toch ben je hier..... Waarom...? Waarom zou je je tijd verprutsen aan dit bericht? Je hebt maar een bepalde hoeveelheid er van en, afhankelijk van hoe snel je leest, heb je hier al tijd aan verspild. Net zoals dat ik er tijd aan heb verpild om dit te schrijven. Het lijkt net op die kwis die ik zonet heb gemaakt, een verspilling van iedereens tijd. En het valt me ook in een keer op dat hij bij top quizzen van de dag staat.... Kennelijk zijn er weinig gemaakt vandaag.

1 jaar geleden ben ik voor het laatst online geweest. Lange tijd. Ik kijk terug naar blogs die ik vroeger heb geschreven en denk, waar zat ik op dat moment met mijn hoofd...? Zo weet ik zeker dat ik hier over een jaar weer terug ga komen en ik ga precies het zelfde denken. Dus nu schrijf ik aan de toekomst zelf, wees gerust, je was toen ook al gek. En niks persoonlijks, maar lezer, jij verschijnlijk ook, ik zeg het maar even, voor het geval je het wou weten.

Ik vind trouwens oom dat deze tekst heel mooi is opgedeeld in paragrafen van max 5 regels. Hehehe.... Zonder eenige planning van wat ik ging schrijven ben ik toch maar wat gaan schrijven en dit kwam er uit, bijzonder, vind je ook niet...? Dat dingen gewoon kunnen gebeuren zonder een of andere waarschuwing, het begind gewoon met bestaan....

"Freeze your brain...."

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen